ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
07/07/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το δημοψήφισμα έγινε και ο Ελληνικός λαός αποφάσισε ότι επιθυμεί την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη μέσω συμφωνίας με τους εταίρους. Τις τελευταίες μέρες η κατακόρυφη πτώση του τζίρου στις επιχειρήσεις, η δυσκολία στις εισαγωγές και στις εξαγωγές και η τραπεζική αργία έχει τινάξει στον αέρα την αγορά.

Όλοι περιμέναμε οφέλη από την αύξηση του τουρισμού που ως γνωστόν διαχέεται σε όλη την επικράτεια και σε εκατοντάδες επαγγέλματα.

Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας που εκπροσωπεί 20.000 επιχειρήσεις αναμένουμε από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να επιτύχει τη συμφωνία που θα διασφαλίσει τη θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και από την αντιπολίτευση να συμβάλλει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση που άλλωστε αποτελεί και εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα.

Η πραγματική οικονομία δεν αντέχει άλλη αβεβαιότητα  και κάθε ώρα που περνάει οι ζημιές διευρύνονται με ανυπολόγιστες συνέπειες για χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες αλλά και τους εργαζόμενούς τους.

 


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή