ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.Φ.Ε.Τ.
08/10/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσών του τουριστικού μας προιόντος μέσω της επιμόρφωσης- κατάρτισης των εργοδοτών αλλά και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του νησιού μας, πρόκειται να υλοποιήσει Σεμινάρια-Προγράμματα Εκπαίδευσης στην Υγιεινή και την Ασφάλεια των Τροφίμων για το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τροφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίασηκαι ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμωνσύμφωνα με τη νέα Υγιειονομική Διάταξη Υ.Δ.96967/8-10-2012 ,Υ.Α.14708/17-08-2007.

Τα Σεμινάρια αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών , στη παραγωγή ασφαλών προιόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου. Εγκρίνονται και ελέγχονται για τη σωστή υλοποίησή τους απο τον Ε.Φ.Ε.Τ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε το Σεμινάριοπου πραγματοποίησε το Επιμελητήριο για τους Τεχνικούς Ασφαλείας. Συνολικά 1535 επιχειρήσεις απεκτησαν την σχετική Βεβαίωση Επιμόρφωσης. Ευελπιστουμε στην ιδια γιατί όχι και μεγαλύτερη αναπόκριση.

Για περισσότερες πληροφορίεςοι ενδιαφερόμενοι μπορουν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.corfucci.gr ή να επικοινωνούν με το Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Κο Νίκο Χειρδάρη  τηλ.6945276455 ή την αρμόδια υπάλληλο Κα Ελένη Κόκκοτα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   

Γ.Π.ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΗΣ

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή