ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/01/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης υποδέχθηκε χθες 17/01/2024 στο Επιμελητήριο την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Απόδημου Ελληνισμού, κα Ελένη Παπαναστασάτου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εθιμοτυπικής συνάντησης.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, κ. Στέφανος Σπάτουλας, ενώ οι συζητήσεις εστιάστηκαν σε θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας στον τομέα του εμπορίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στην έλλειψη προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις, στην βελτίωση και ανάπτυξη υποδομών και στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για το πρόβλημα της ρευστότητας και των χρεών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο δημόσιο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Χονδρογιάννης, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την Περιφέρεια για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Παπαναστασάτου εξέφρασε τη δέσμευση της Περιφέρειας για την υποστήριξη των επιχειρήσεων και την προώθηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν τον διάλογο και τη συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos 20240118_DELTIOTYPOU_F1098785488.pdf