ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ Κ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
23/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟΥ  ΤΥΠΟΥ

 

IMG 

 

Την Τετάρτη 23/02/2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των 14 μαθητών/τριών του ΕΠΑΛ Κ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ (τομέας Οικονομίας και Διοίκησης) στους χώρους του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, το οποίο είναι το "σπίτι" του επιχειρηματία.

 

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των μαθητών του Τομέα Διοίκησης και  Οικονομίας του ΕΠΑΛ σχετικά με τις δραστηριότητες και αρμοδιότητες του Φορέα, για τα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, καθώς και για τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

 

 

Η ενημέρωση έγινε από την κα. Αυλωνίτη Αγγελική – Οικ. Επόπτη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Στέφανο Σπάτουλα και την Διοικητική προϊσταμένη κα. Σπυριδούλα Κουλούρη, οι οποίοι και απάντησαν στις σχετικές ερωτήσεις των σπουδαστών και των παριστάμενων καθηγητών τους.

 

Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τηρούμενων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τις διατάξεις και οδηγίες λόγω covid, τόσο κατά την ενημέρωση όσο και κατά την διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους του Επιμελητηρίου.

 

Η Διοίκηση και τα στελέχη του  Επιμελητήριου Κέρκυρας εύχονται  στους μαθητές  καλή συνέχεια στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το δελτίο τύπου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ