ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Προσφορά απινιδωτή απο το Επιμελητήριο Κέρκυρας που θα φιλοξενηθεί στο ΑΤ Καρουσάδων για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών των κατοίκων της βόρειας Κέρκυρας
19/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8_F472711641.jpg 4_F140967175.jpg 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας  ενημερώνει τα μέλη για το εξής:

 

Προσφορά ενός απινιδωτή για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών των κατοίκων της βόρειας Κέρκυρας έγινε σήμερα από το Επιμελητήριο Κέρκυρας παρουσία του Αστυνομικού  Διοικητή κ. Θωμαΐδη Στέλιου, της κα. Αυλωνίτη Αγγελικής, Οικονομικής Επόπτη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, του  προέδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Κυπριώτη, του κ. Μπαντά,  διασώστη του ΕΚΑΒ  και των αστυνομικών υπαλλήλων του Τμήματος Καρουσάδων.

 

Ο απινιδωτής θα φιλοξενηθεί στο αστυνομικό τμήμα των Καρουσάδων και η χρήση του θα γίνεται από ανθρώπους που έχουν σχετική εκπαίδευση με σκοπό την διάσωση του ανθρώπου  που παρουσιάζει  έκτακτη ανάγκη.

 

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής είναι μία φορητή συσκευή, απλή στην χρήση της,   απαραίτητη  για να επαναφέρει τον καρδιακό παλμό.

 

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να προσθέσουμε ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Κυπριώτης παρουσίασε στα μέλη του Αστυνομικού Τμήματος την λειτουργία του απινιδωτή, τα οποία εξέφρασαν την επιθυμία για ειδική εκπαίδευσή τους από το ΕΚΑΒ και έλαβαν θετική απάντηση.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει έχει δείξει έμπρακτα  ότι δεν στηρίζει μόνο το επιχειρείν αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο τύπου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ