ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»
28/02/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Τη Δευτέρα 26/2/2018 πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για το πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

 

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Τσούκα Ιφιγένεια και κ. Γεωργουλόπουλο Ηλία, οι οποίοι ανέλυσαν τη συγκεκριμένη δράση και αποσαφήνισαν σημεία του οδηγού τα οποία έχρηζαν διευκρινήσεων.

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και να συζητήσουν οποιαδήποτε απορία και θέμα είχαν σχετικά το πρόγραμμα.

 

 

Τυχόν ερωτήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να υποβάλουν στο αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, στο γραφείο του 1ου ορόφου στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, Δ/νση Αριστοτέλους 2, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, e-mailεπικοινωνίας diaxeiristiki@corfucci.gr.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
28_2_2018ENIMEROTIKIEKDILOSIDIACHEIRISTIKI_F1003818654.docx