ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή”, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας για την προώθηση της εξωδικαστικής επίλυσης και της διαμεσολάβησης
03/10/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Καταναλωτή» και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας, αφενός, και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αφετέρου. Το Πρωτόκολλο  υπέγραψαν για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή” ο Συνήγορος κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, για λογαριασμό της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ο Πρόεδρός της κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας η Διευθύντριά του και Αναπληρώτρια Συνήγορος Καταναλωτή κ. Αθηνά Κοντογιάννη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και οικονομικός επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με την ευκαιρία της υπογραφής του μνημονίου εξέφρασε την ικανοποίηση του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ένα καινούργιο κεφάλαιο άνοιξε στη συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίων και της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή”.

 

Επισυνάπτεται αναλυτικά το Δελτίο Τύπου. 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIO_TYPOU_SYNERGASIAMESYNHGOROTOUKATANALWTH_20171003_F1598353076.pdf