ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επίσκεψη Πρέσβη της Τσέχικης Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας.
01/10/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας επισκέφτηκε την Τρίτη 29/9/2015 ο αξιότιμος Πρέσβης της Πρεσβείας της Τσέχικης Δημοκρατίας κος Bondy,  όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης καθώς και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Καλούδης Δημήτριος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Μεταλληνός Παύλος.

Στη μεταξύ τους συνάντηση, αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα των δύο χωρών. Ο κ. Χονδρογιάννης περιέγραψε την παραγωγική δυναμικότητα  της Κέρκυρας σε παραδοσιακά και λοιπά προϊόντα και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη νέα δραστηριότητα του Επιμελητηρίου το «Σπίτι των Γεύσεων», το εκθετήριο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και περιλαμβάνει τοπικά παραδοσιακά Κερκυραϊκά προϊόντα.

Από την πλευρά του ο κ. Bondy ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην Τσέχικη Δημοκρατία ζουν και εργάζονται αρκετοί Έλληνες οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στον κλάδο της βιομηχανίας και υψηλής τεχνολογίας.

Αμφότεροι συμφώνησαν από κοινού καταρχήν σε μία νέα συνάντηση εργασίας με επιχειρηματίες των δύο περιοχών, σε μία καταγραφή και ανάδειξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και διοικούνται από απόδημους Έλληνες  και στην ανάπτυξη πολυεπίπεδων σχέσεων με γνώμονα τη δημιουργία προϋποθέσεων για κοινές επιχειρηματικές δράσεις και επενδύσεις.


Με εκτίμηση
Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας


Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOUSYNANTHSHMETSEXOPRESVH_F1884265499.pdf