ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Δώσε τίτλο για το άρθρο......
05/03/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

TURKISH EMBASSY

COMMERCIAL COUNSELLOR’S OFFICE

26 Rigillis Str. 106 74 ATHENS/GREECE

Phone: +30 210 72 22 196 

E-mail: athens@trade.gov.tr  

 

ΑΘΗΝΑ, 04.03.2024

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

EUROPE BUYER MISSION DELEGATION

 

 

Κατά τις ημερομηνίες 7-10 Μαίου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη-Τουρκία το Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολήςαπό τη Ένωση Εξαγωγέων Βιομηχανίας TURKISH HVAC-R (ISIB).

Στο πρόγραμμα προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο HVAC-R (Θέρμανση, Αερισμός, Κλιματισμός, Ψύξη)

 

Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής περιλαμβάνει επίσκεψη στις εταίριες καθώς και B2B συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

ü  Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις στις 8 Μαίου 2024 στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσετε,

ü  Στο πλαίσιο της αντιπροσωπείας, τα αεροπορικά εισιτήρια (που εκδίδονται 7-10 Μαίου 2024) και η διαμονή 3 διανυκτερεύσεων ενός προσκεκλημένου θα καλύπτονται από την ISIB.

ü  Στην αντιπροσωπεία καλούνται εταιρείες που πραγματοποιούν αγορές από τον κλάδο HVAC-R (Θέρμανση, Αερισμός, Κλιματισμός, Ψύξη).

Επισυνάπτεται το προσχέδιο προγράμματος για το Πρόγραμμα Ειδικής Επιχειρηματικής Αποστολής.

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας αργότερο μέχρι τις 15/03/2024 στο e-mail athens@trade.gov.tr  

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos EUROPE BUYER MISSION PROGRAMME