ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
EXPO CORFU 2024 - Δελτίο Τύπου #2 - Πρόγραμμα Σεμιναρίων / Εργαστηρίων
22/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

EXPOCORFU

 

EXPO CORFU 2024

Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός 2-3-4 Μαρτίου 2024 – Ν. Λιμάνι Κέρκυρας

 

Η EXPO CORFU 2024 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ανοίγει τις πύλες της στις 2 Μαρτίου στο Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού (Τέντα).

Με χαρά, προσκαλούμε εσάς και τα μέλη σας να παραβρεθείτε στην εκδήλωση, η οποία για τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες (2 – 3 – 4 Μαρτίου), θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες θα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε εσάς και τους Επισκέπτες της εκδήλωσης.

Όραμα της οργανώτριας εταιρίας ExantasGreece είναι η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ώστε η EXPO CORFU να αποτελεί το σημείο συνάντησης των επιχειρηματιών και των εργαζομένων στο κλάδο του τουρισμού και της εστίασης για το νησί της Κέρκυρας, των Διαποντίων Νήσων, των Παξών και της ευρύτερης περιοχής.

Στην EXPO CORFU 2024 λαμβάνουν μέρος φορείς και επιχειρήσεις από την Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις και καινοτόμες πρακτικές στους κλάδους που αναπτύσσονται, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη κάθε ανάγκης και προτίμησης των επισκεπτών.

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Κέρκυρας θα δημιουργούν γευστικές απολαύσεις για τους επισκέπτες της EXPO CORFU 2024 σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τη συμμετοχή των Εκθετών.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια / εργαστήρια / ημερίδες με την συμμετοχή καθηγητών του Τμήματος Τουρισμού , Τεχνών εικόνας και ήχου του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές από τους Εκθέτες ,σε διάφορες θεματολογίες που αφορούν τις τουριστικές επιχειρήσεις, τους παραγωγούς και τον κλάδο της εστίασης.

Τα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στην Συνεδριακή Αίθουσα του Κεντρικού κτιρίου του ΟΛΚΕ (1ος όροφος), στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας στις 2 – 3 - 4 Μαρτίου και η είσοδος στους επισκέπτες είναι ελεύθερη.

Στο πλαίσιο της EXPO CORFU 2024 στις 2 Μαρτίου το πρωί θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας στην Συνεδριακή Αίθουσα του Κεντρικού κτιρίου του ΟΛΚΕ.

Η EXPO CORFU 2024 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας, της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και έχει την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, του Ιονίου Πανεπιστημίου, της ΕΡΤ Κέρκυρας, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Η είσοδος στο κοινό για την EXPO CORFU, καθώς και τα σεμινάρια / εργαστήρια είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και οι ώρες λειτουργίας είναι: 10.00-21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2024 και τα σεμινάρια/εργαστήρια , παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία:

email: info@exantasgreece.com  www.exantasgreece.com  

Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682

Facebook: http://www.facebook.com/expocorfu 

Instagram: http://instagram.com/expo_corfu 

Παρακάτω επισυνάπτεται το πρόγραμμα των σεμιναρίων /εργαστηρίων για τις 2 – 3 – 4 Μαρτίου, Κεντρικό Κτίριο ΟΛΚΕ ,Συνεδριακή Αίθουσα ( 1ος όροφος):

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο με το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ