ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ. ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
04/12/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

meli_F1553571420.jpg

Το μεγάλο ραντεβού της μελισσοκομίας!

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας είναι ο θεσμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου της παραγωγής και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου εδώ και έντεκα χρόνια.

Εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και διεθνώς, λόγω της πανδημίας, η φετινή διοργάνωση του 11ου Φεστιβάλ διαφαίνεται ανέφικτη. Ενώ όμως το Φεστιβάλ δεν είναι δυνατόν να υποκατασταθεί, το 11ο Διαδικτυακό Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας είναι ο νέος υπερσύγχρονος θεσμός, που προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της μελισσοκομίας να ενημερώσουν και να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις στον Μελισσοκομικό Τομέα.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά σε live streaming το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μέσω του site www.greekhoneyfestival.gr.

θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας σας για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ κοινοποιώντας το ενημερωτικό υλικό που σας επισυνάπτουμε

 Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.:2103610265 email: info@edpa.gr www.greekhoneyfestival.gr www.facebook.com/ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΜΕΛΙΟΥ  

 

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ. ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 11ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ