ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Η Κέρκυρα υποδέχεται για πρώτη φορά το 100% Hotel Workshop Tour
28/02/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Η Κέρκυρα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, με μακρά τουριστική ανάπτυξη αλλά και με νέες επενδύσεις. Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η επιλεγμένη ομάδα των ομιλητών του 100% Hotel Workshop Tour, θα επισκεφτεί την Κέρκυρα, στο ξενοδοχείο Corfu Palace, παρουσιάζοντας τους τρόπους μέσω των οποίων τα ξενοδοχεία της περιοχής θα ξεχωρίσουν για τον Boutique Style χαρακτήρα τους. 

 

Το ειδικό ξενοδοχειακό Workshop αφορά τόσο τα Boutique Ξενοδοχεία, που είναι και οι πρωταγωνιστές της ημερίδας, αλλά και τα μεγαλύτερα resorts που θα βρουν πρακτικούς τρόπους προώθησης των Εστιατορίων και του Spa αλλά και της αύξησης των αυτόνομων κρατήσεών τους. Εκτός από το σημαντικό ζήτημα των ξενοδοχειακών πωλήσεων, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ενότητες σχετικά με την αρχιτεκτονική και το design των Boutique ξενοδοχείων, ενώ ειδικά για την Κέρκυρα θα παρουσιαστεί και ένα ειδικό session σχετικά με την εκπαίδευση του προσωπικού.

Όπως μας ενημέρωσαν η εταιρεία Κερκυραϊκή Στρωματοποιϊα Φ. Αυλωνίτης ΑΕΒΕ “Ιmperial Strom”, είναι χορηγός του πολυαναμενόμενου 100% Hotel Show Workshop Tour και θα συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο για την ενημέρωση των επισκεπτών γύρω από τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προτάσεις της και τις καινοτομίες της στα προϊόντα ύπνου.


Οι παρουσιάσεις υπό την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece έχουν ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το υψηλό επίπεδο και τον διαδραστικό τους χαρακτήρα, με τα εξειδικευμένα case studies επιλεγμένων εταιρειών να αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό.

Το δωρεάν αναβαθμισμένο σεμινάριο γίνεται με πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, και θα ταξιδέψει συνολικά σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή