ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διοργάνωση Οικονομικού Φόρουμ Μογγολίας (Ουλάν Μπατόρ, 8-9.07.2024)
07/06/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Οικονομικού Φόρουμ Μογγολίας (Ουλάν Μπατόρ, 8-9.07.2024)

ΣΧΕΤ.: α. Έγγραφο Γραφείου ΟΕΥ Σόφιας με Α.Π. 778/05.06.2024 (μ.π.ο.)

β. Ρημ. Διακοίνωση Πρεσβείας Μογγολίας στη Σόφια E/24-143/31.05.2024 (μ.π.ο.)

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών, σας ενημερώνουμε ότι, η Πρεσβεία της Μογγολίας στη Σόφια (με αρμοδιότητα και για Ελλάδα) αποστέλλει πρόσκληση, προς ελληνικούς φορείς και επιχειρήσεις, για συμμετοχή τους στο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ της Μογγολίας (“Mongolia Economic Forum”), το οποίο θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα Ουλάν Μπατόρ μεταξύ 8-9 Ιουλίου 2024. To εν θέματι Φόρουμ διεξάγεται από το 2010 και αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων, με σκοπό την επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Η φετινή διοργάνωση με τίτλο “Go Mongolia” θα εστιάσει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον της Μογγολίας καθώς και στο ρόλο που διαδραματίζει στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και στην περιφερειακή εμπορική ολοκλήρωση ως επιχειρηματικός κόμβος, ενώ θα παράσχει στους συμμετέχοντες δυνατότητες διερεύνησης πιθανών συνεργειών και δικτύωσης με φορείς λήψης αποφάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.meforum.mn./mef2024_invite  και διαλέγοντας την επιλογή “By invitation” στο πρώτο πεδίο, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη διοράνωση χωρίς κόστος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρατίθεται η επίσημη ιστοσελίδα του εν θέματι Φόρουμ: https://www.meforum.mn./ . Διαβιβάζεται, συνημμένως, ενημερωτικό υλικό (στα αγγλικά), ενώ σε περίπτωση περαιτέρω ερωτημάτων, το e-mail επικοινωνίας είναι το εξής: registration@meforum.mn 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos 2024_31271_ΜΟΓΓΟΛΙΑ_Διοργάνωση Οικονομικού Φόρουμ Μογγολίας