ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τουρισμός για Όλους 2024: Έχετε επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες διαμονής;
27/05/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

tourismforall

 

Έχετε επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες διαμονής;

 

Tο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» έχει ως σκοπό την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού, μέσω της επιδότησης σε δικαιούχους υπηρεσιών διαμονής για την πραγματοποίηση διακοπών εντός της ελληνικής επικράτειας. Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε αναδείχθηκαν περισσότεροι από 107 χιλ. δικαιούχοι, οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει ψηφιακές χρεωστικές κάρτες ύψους € 200 ή € 300 ή € 400 εκάστη, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάχθηκαν. Το ποσό μπορεί να αναλωθεί εφάπαξ ή τμηματικά έως την 31η Δεκεμβρίου 2024, αποκλειστικά για υπηρεσίες διαμονής σε καταλύματα που φέρουν σχετικούς με την παροχή υπηρεσιών διαμονής Κωδικούς Κατηγορίας Εμπόρου.

 

Αναλυτικά:

 Screenshot_2

 

ψηφιακή, χρεωστική κάρτα, η οποία θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής ακόμη και άνευ χρήσης τεχνολογίας NFC.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

  • Η εξαργύρωση της ψηφιακής, χρεωστικής κάρτας του προγράμματος γίνεται όπως ακριβώς με κάθε άλλη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (για εξόφληση λογαριασμού ή προκαταβολή).
  • Τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κάρτα πιστώνονται άμεσα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  • Δεν υπάρχει μητρώο παρόχων, αρκεί η επιχείρησή σας να φέρει τους παραπάνω κωδικούς παροχής υπηρεσιών διαμονής.
  • Καμία γραφειοκρατική διαδικασία δεν μεσολαβεί για εσάς ούτε πριν ούτε μετά την εξαργύρωση.

 

Μέσω του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» επιτυγχάνεται διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς η κάρτα ισχύει έως το τέλος του τρέχοντος έτους, αμεσότητα εξόφλησης των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και ασφάλεια κατά τη διενέργεια των συναλλαγών.

 

Μάθε Περισσότερα

 

 Περισσότεροι επισκέπτες όλο τον χρόνο και άμεση εξόφληση των

παρεχόμενων υπηρεσιών με την ψηφιακή, χρεωστική κάρτα του

Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024».

 

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε (Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης) σε συνεργασία με τα Υπουργεία Τουρισμού, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών.

 

 Screenshot_3

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ENIMEROSITOURISMOSGIAOLOUS2024_F1199211680.pdf