ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN (TOKYO 4–7 Μαρτίου 2014)
08/01/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Διεθνής Έκθεση “ FOODEX JAPAN” (4-7/3/2014) οργανώνεται για 39Η  συνεχή χρονιά με την υποστήριξη των Iαπωνικών Υπουργείων Εξωτερικών ,Υγείας  και Εργασίας, Αγροτικής οικονομίας καθώς και τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιαπωνίας και τον Ιαπωνικό Οργανισμό εξωτερικού εμπορίου.  Είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση στον τομέα των τροφίμων και ποτών  και πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό χώρο Makuhari Messe (Halls 1-8)  στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας ειδών τροφίμων και ποτών .Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της εν λόγω έκθεσης πραγματοποιούνται προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις για του εκθέτες (Β2Β) με αντίστοιχα ενδιαφερόμενους εισαγωγείς.

Η Ιαπωνία με συνολικό πληθυσμό 128 εκατομμύρια κατοίκους τα 30 εκ των οποίων βρίσκονται στο Τόκυο , είναι η Τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στο κόσμο και μία από τις ισχυρότερες βιομηχανικές  χώρες. Διαθέτοντας ένα πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος εισαγωγέας σε παγκόσμιο επίπεδο με σαφείς προοπτικές αύξησης των εισαγωγών ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκυο.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην παρακάτω ιστοσελίδα:
http://www3.jma.or.jp/foodex/en/index.html

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Αγροτικά προϊόντα, είδη αρτοποιίας και  ζαχαροπλαστικής , γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα διαίτης και υγιεινής διατροφής, κατεψυγμένα , γαλακτοκομικά, κρέας και προϊόντα κρέατος, θαλασσινά, λάδι, ελιές, φρούτα, λαχανικά , μπαχαρικά, ποτά οινοπνευματώδη και μη, χυμοί,καφές, τσάι , εκδόσεις από τον χώρο των τροφίμων.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AITISISYMMETOCHISFOODEXJAPAN-2014(2)_F1587222880.doc
KANONISMOSSYMMETOCHISSTISDIETHNEISEMPORIKESEKTHESEIS_F1918671654.docx
PROSKLISISYMMETOCHISFOODEXJAPAN2014_F1467172789.doc