ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013, Πάτρα 23 Νοεμβρίου
15/11/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η εταιρεία συμβουλευτικής Κnowledge Industry Group έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην πρώτη εκδήλωση για την σχέση της Ελλάδας με τις χώρες των BRICS(Βραζιλία, Ρωσία , Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική),εκδήλωση που θα γίνει στα πλαίσια του Forum Ανάπτυξης 2013 στην Πάτρα 23 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Η Κnowledge Industry Group συνδιοργανώνει μαζί με το Forum Aνάπτυξης , την ενότητα «Δικτύωση με τις αναδυόμενες δυνάμεις» προσπαθώντας να αναδείξει το πόσο αφορά την ουσία της εξωστρέφειας για μια χώρα όπως η Ελλάδα και το πώς απαντά στην πρόκληση των αναδυόμενων χωρών η δική μας χώρα. Ποιες σχέσεις έχει, ποιες σχέσεις χρειάζεται και ποιες σχέσεις μπορεί να αποκτήσει σε βάθος χρόνου με τον αναδυόμενο κόσμο.

Οι εκπρόσωποι των μικτών οικονομικών επιμελητηρίων των χωρών αυτών στην Ελλάδα, διπλωματικοί εκπρόσωποι πρεσβειών από χώρες των Brics, αλλά και ακαδημαϊκοί των διεθνών σχέσεων θα προσεγγίσουν , ο καθένας από την δική του πλευρά, την σχέση της χώρας μας με τις νέες δυνάμεις της παγκόσμιας οικονομίας.

Στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης με τους ομιλητές-συντονιστές και τους επίσημους θεσμικούς συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή