ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επιχειρηματικές συναντήσεις με τουρκικές εταιρίες για συνέργειες σε Αίγυπτο, Τυνησία, Παλαιστινιακά Εδάφη
19/04/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σας διαβιβάζουμε, πληροφορίες σχετικά με τη 2η διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ ευρωπαϊκών και τουρκικών εταιριών για τη δημιουργία συνεργειών μεταξύ τους με σκοπό την κοινή δραστηριοποίηση και τις επενδύσεις σε τρίτες χώρες και συγκεκριμένα την Αίγυπτο, την Τυνησία και τα Παλαιστινιακά Εδάφη (χώρες οι οποίες έχουν επιλεγεί ως πιλοτικές στο στάδιο αυτό εφαρμογής του προγράμματος).

Οι εν λόγω συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Global Business Bridges» θα λάβουν χώρα σε δύο ξεχωριστές διοργανώσεις:

Α) Αίγυπτος και Παλαιστινικά εδάφη:Αλεξάνδρεια 26-27 Μαϊου 2013 με αντικείμενο τους εξής τομείς: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Κατασκευές, Τρόφιμα και Ποτά, Λιανεμπόριο και Franchise, Μεταφορές και Logistics. Αναλόγως της εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους των συμμετεχόντων εταιρειών, ενδεχεται στη διοργάνωση να συμπεριληφθούν και άλλοι τομείς όπως ο τουρισμός, η κλωστοϋυφαντουργία και οι τηλεπικοινωνίες.

Β)Τυνησία:Τύνιδα 11-12 Ιουνίου 2013 με αντικείμενο τους εξής τομείς: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Τρόφιμα και Ποτά, Ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός και Τουρισμός.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλετε στον:

κ. Claus D. Hagenhoff • ITM International Trade Marketing GmbH • PO Box 1320 D-61364 Friedrichsdorf ,

Κινητό: (+49-172) 670 10 70 • Fax: (+49 6172) 7572-99 • E-Mail: ch@itm-online.de , κοινοποιώντας τις και στο Γραφείο μας, το αργότερο έως το τέλος του τρέχοντος μήνα (30/04/2013).

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι μετά τη διοργάνωση της Τύνιδας, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν, ξεχωριστά, συμμετοχή στο Investment Forum, που διοργανώνεται από την FIPA στις 13-14 Ιουνίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.investintunisia.tn

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι οι ανωτέρω εκδηλώσεις, οι οποίες εντάσσονται στην Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Τουρκία «Global Business Partnerships», πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το τουρκικό Υπουργείο Οικονομίας, την τουρκική Ένωση Επιμελητηρίων TOBB και την υποστήριξη των EUROCHAMBERS.

 
Εκ του Γραφείου ΟΕΥ Αγκύρας
Χριστίνα Αργυροπούλου                                  
Γραμματέας ΟΕΥ Α΄

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AlexTunisINVITATION-APPLICATIONS-300413_F517282385.doc
ApplicationformAlexandria-TunisFINAL_F1128103795.doc