ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διεθνής Έκθεση “Light and Building
05/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η “Messe Frankfurt” διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση “Light and Building 2024”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως 8 Φεβρουαρίου 2024 στην Φρανκφούρτη, στη Γερμανία.

Η “Light and Building 2024” θα είναι ο διεθνής τόπος συνάντησης για κατασκευαστές από τους τομείς του φωτισμού, της ηλεκτρολογίας, του οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού και της συνδεδεμένης τεχνολογίας ασφάλειας.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν προϊόντα από τις ακόλουθες κατηγορίες:

•Τεχνικός φωτισμός: φωτισμός εξωτερικών χώρων, φωτισμός δρόμου, φωτιστικά εσωτερικού χώρου για γραφεία / καταστήματα / επαγγελματικούς χώρους και φωτισμός έκτακτης ανάγκης

•Διακοσμητικός φωτισμός: full range companiescompanies, φωτιστικά υψηλού design

•Εξοπλισμός τεχνολογίας φωτισμού: λαμπτήρες LEDLED, UVCUVC, OLEDOLED, έλεγχος διαχείρισης και μέτρησης φωτισμού

•Ηλεκτρολογικό υλικό

•Αυτοματισμοί κατοικίας και κτιρίων

•Τεχνολογία ασφαλείας: έλεγχος πρόσβασης, προστασία δεδομένων, πυροπροστασία

Στην Έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος άνθρωποι του χώρου της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, σχεδιαστές, πολεοδόμοι και μηχανικοί, καθώς και τεχνίτες, άνθρωποι του χώρου του εμπορίου και της βιομηχανίας.

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην Έκθεση πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html  ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 641 0405 ή στο email: info@messefrankfurt.gr  .

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή