ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
2η Διεθνής Έκθεση ERGO.TEC
22/01/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η 2η Διεθνής Έκθεση ERGO.TEC, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ/ T-PRESS, θα λάβει χώρα από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, στην Αθήνα.

Η ERGO.TEC έχει ως εκθεσιακό αντικείμενο μηχανήματα έργων και σ’ αυτή μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις που κατασκευάζουν, εισάγουν ή αντιπροσωπεύουν μηχανήματα έργων πάσης φύσεως, κατασκευαστές ειδών εξοπλισμού εργοταξίων, κρατικές υπηρεσίες, πρεσβείες, επιμελητήρια, ινστιτούτα, επιστημονικοί / επαγγελματικοί / εκπαιδευτικοί οργανισμοί, συνδικαλιστικοί φορείς, τράπεζες, εταιρείες ασφαλειών, εταιρείες leasing κ.ά..

Κομβικό σημείο της Έκθεσης θα αποτελέσει το παράλληλο τριήμερο με τίτλο: “ERGO.TEC Forum”, καθώς κατά τη διάρκεια αυτού του Forum επιχειρήσεις, φορείς (κρατικοί ή ιδιωτικοί) και εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέσα από σεμινάρια και workshops, θα συνομιλήσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν για κάθε πτυχή του κλάδου.

Για να δείτε τις κατηγορίες, στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρίες που μπορούν να συμμετέχουν στην Έκθεση, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τις κατηγορίες των επισκεπτών, στις οποίες απευθύνεται η Έκθεση, πατήστε εδώ.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.ergo-tec.gr/el/  ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 680 0470, 210 680 0476 ή στο email: info@ergo-tec.gr  .

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή