ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
FOOD EXPO 2022: Επιστρέφει δυναμικά με φυσική παρουσία στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο Metropolitan Expo
05/01/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free  στο Metropolitan Expo.

Με 1.350 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 2.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 700 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας. Η FOOD EXPO 2022, θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 50.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές που αναμένεται να την επισκεφτούν και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες!

 

700 Hosted Buyers, 2.500 διεθνείς επισκέπτες

Η διοργανώτρια εταιρεία, με μία σειρά προωθητικών ενεργειών, φιλοδοξεί να προσελκύσει 2.500 διεθνείς αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Οι  700 πιο σημαντικοί από αυτούς θα ενταχθούν στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης του οποίου το συνολικό κόστος θα ξεπεράσει τις 600.000€. Οι hosted buyers αυτοί θα πραγματοποιήσουν πάνω από 12.000 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2022.

Δύο νέους τομείς εγκαινιάζει η FOOD EXPO 2022

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνώς, ενώ η ζήτηση σε βιολογικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Η FOOD EXPO ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα ανάγκη της αγοράς, εγκαινιάζει έναν ξεχωριστό τομέα με βιολογικά προϊόντα, τον «Bio Foods». Παράλληλα, η αυξημένη ζήτηση για ελληνικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά από Έλληνες και ξένους αγοραστές, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου τομέα “Fruit & Veg”για τα προϊόντα αυτά, ο οποίος θα προβάλλει την υψηλή ποιότητα της Ελληνικής παραγωγής και αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν ως εκθέτες αρκετές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

H ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης

Η εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η FOOD EXPO Digital 2021 απέδειξε ότι μια καλά οργανωμένη ψηφιακή πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει σαν επιπρόσθετη υπηρεσία της φυσικής έκθεσης. Η ψηφιακή πλατφόρμα της FOOD EXPO 2022 θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της φυσικής έκθεσης αλλά και 10 μέρες μετά το τέλος της και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες -κυρίως από το εξωτερικό- που δεν μπόρεσαν να την επισκεφθούν να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες της.

Mαζί και η έκθεση Oenotelia

H επιστροφή της FOOD EXPO δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την Oenotelia, η οποία χάρη στον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα, το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο και τη συμμετοχή σε αυτήν των πιο σπουδαίων εταιρειών που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και αποστάγματα θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της οινικής αγοράς.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή