ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Export Ready Ψηφιακό Εργαστήριο: Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις εξαγωγές στην εποχή της Covid-19, 30 Σεπτεμβρίου 2020
21/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνει την 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16.00 ψηφιακό εργαστήριο με θέμα «Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις εξαγωγές στην εποχή της Covid-19».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις τάσεις, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται στο διεθνές εμπόριο μετά την πανδημία. Θα συζητηθούν θέματα όπως: Οι επιπτώσεις του Covid-19 στις παγκόσμιες εμπορικές ροές και στην εφοδιαστική αλυσίδα, οι ευκαιρίες μετά την πανδημία σε Ευρώπη και Υποσαχάρια Αφρική, οι ανατροπές στις ελληνικές εξαγωγές μέσα στην πανδημία, αλλά και πως οι ελληνικές επιχειρήσεις προσαρμόστηκαν στις νέες εμπορικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Αμαλία Γκουνέλα, Τομέας Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων & Περιφερειακής Πολιτικής του ΣΕΒ (Τηλ.: 2115006107, email: ir@sev.org.gr) ή/και να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sev.org.gr/ekdiloseis/ekdiloseis-sev/oi-anatropes-kai-oi-prokliseis-ton-exagogon-stin-pandimia-zoom-template-30-9-16-00/ . Το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου έχει αναρτηθεί στον ακόλουθο διαδικτυακό ιστότοπο: αναλυτικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: δήλωση συμμετοχής.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
2020-44420_ΣΕΒ_Ενημέρωση για Export Ready ψηφιακό εργαστήριο Covid19