ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
​Διεθνής Έκθεση PAN AFRICAN TRADE & INVESTMENT EXPO 2020
09/07/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση

Ο μεγαλύτερος εκθεσιακός οργανισμός CNR Τουρκίας, το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ) και το Ελληνοβουλγαρικό & Βιομηχανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΒΕ), έχουμε την τιμή και την χαρά να σας ενημερώσουμε για την Παναφρικανική Έκθεση Εμπορίου και Επενδύσεων (Pan African Trade and Investment Expo), που θα πραγματοποιηθεί στην Addis Abeba, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας από 19-22 Μαρτίου 2020.

Την τελευταία δεκαετία η Αφρική έχει γίνει το ανερχόμενο αστέρι της παγκόσμιας οικονομίας με αυξανόμενο αριθμό επενδύσεων, καθώς και αυξανόμενο αριθμό εισαγωγών.

Η Παναφρικανική Εμπορική και Επενδυτική Έκθεση (Pan African Trade and Investment Expo) διοργανώνεται με στόχο την αύξηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των Aφρικανικών χωρών με τις αναπτυγμένες χώρες του κόσμου για την αύξηση του όγκου εγχώριου εμπορίου της Αφρικής με στόχο τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η CNR, η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στην Τουρκία, ένωσε τις δυνάμεις της με το Παναφρικανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο PACCI, τα Εμπορικά Επιμελητήρια ECCSA της Αιθιοπίας και την WWTI (UK) Plc. για να οργανώσουν την Παναφρικανική Έκθεση Εμπορίου και Επενδύσεων, ως Παγκόσμια Εμπορική Έκθεση (Pan African Trade and Investment Expo).

Η Παναφρικανική Εμπορική και Επενδυτική έκθεση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για την είσοδο των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στις χώρες της Αφρικής.

Η έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει 25 περίπτερα χωρών, 600 εκθέτες από 80 χώρες και αναμένεται να την επισκευθούν 90.000 επαγγελματίες αγοραστές.

Οι κύριοι τομείς των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην Παναφρικανική Έκθεση Εμπορίου και Επενδύσεων είναι:

  • Κλάδος κατασκευών: Τεχνικές & Οικοδομικές Εταιρίες Μηχανήματα οδοποιίας, Χημικά προϊόντα, Ανελκυστήρες, Μεταλλικές κατασκευές, Κεραμικά, Μάρμαρα, Συστήματα Αλουμινίου, Φωτισμός και ηλεκτρικές συσκευές, PVC & σωλήνες, Γεννήτριες και λοιπά προϊόντα που αφορούν την οικοδομική δραστηριότητα.

  • Γεωργικός κλάδος: Σπόροι, Χημικά, Λιπάσματα, Μηχανήματα & Εξοπλισμός, Συστήματα αποθήκευσης και επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων κ.λ.π..

  • Κλάδος τροφίμων και ποτών: Μηχανήματα Συσκευασίας, Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων, Όσπρια, Προϊόντα ζαχαροπλαστικής, Δημητριακά, Φυτικά λίπη & Έλαια κ.λ.π.

  • Είδη σπιτιού, κουζίνας & Ξενοδοχείων

 

Α) Βιομηχανικός Εξοπλισμός Ξενοδοχείων & Εστιατορίων

Β) Οικιακός Εξοπλισμός & Αξεσουάρ, Πλαστικά και ανοξείδωτα είδη κουζίνας, Οικιακές Συσκευές & Ηλεκτρονικά Είδη, Υφάσματα εσωτερικών χώρων: Κουρτίνες, Υφάσματα Επιπλώσεων, Ταπετσαρίες, Λευκά είδη, Χαλιά & Επενδύσεις δαπέδων, Προϊόντα Μπάνιου κλπ.

Γ) Έπιπλα, πρώτες ύλες επίπλων και αξεσουάρ

  • Εταιρίες Logistic-Συστήματα Αποθήκευσης
  • Ρούχα και υποδήματα: Ανδρικά, Γυναίκεια, Παιδικά
  • Κλάδος Ιατρικών & Φαρμακευτικών Προϊόντων
  • Συστήματα Ασφάλειας, Πυρόσβεσης κ.λ.π.

Με τα 35 χρόνια εμπειρίας της CNR σε συνδυασμό με την εμπειρία των Επιμελητηρίων ETEE & EBEE, και τις μεγάλες δυνατότητες απορρόφησης προϊόντων στην Αφρική, η έκθεση αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία για όλες τις συμμετέχουσες εταιρείες, τους δήμους, περιφέρειες και τους οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Παναφρικανικό forum

Το Αιθιοπικό Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας θα προσκαλέσει Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και Επιχειρηματίες από όλες τις Αφρικανικές χώρες για να συζητήσουν τις κοινές στρατηγικές προς την ενίσχυση του Αφρικανικού εμπορίου. 

Οι ανωτέρω ομιλητές, κατά τη διάρκεια του Forum θα απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού.

 

 

ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΕΤΕΕ & ΕΒΕΒΕ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!

Τα Επιμελητήρια ΕΤΕΕ & ΕΒΕΕ, σας καλούν να συμμετέχετε ως Εκθέτης στη μεγαλύτερη Παναφρικανική Έκθεση Επενδύσεων και Εμπορίου (Pan African Trade and Investment Expo), που θα πραγματοποιηθεί στην Addis Abeba, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας από 19-22 Μαρτίου 2020.

ΓΙΝΕ ΕΚΘΕΤΗΣ ΤΩΡΑ!!!!

Εάν ενδιαφέρεστε να είστε εκθέτης στην παραπάνω έκθεση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Διονυσία Κατσανούλη στο τηλ. 2117000264-7 και τα email fairs@etee.gr και visitors@etee.gr για πληροφορίες σχετικά με τον τιμοκατάλογο, ενημερωτικά φυλλάδια και διάγραμμα του χώρου της έκθεσης.

Οι εταιρίες, οι οποίες θα δηλώσουν συμμετοχή έως 30 Σεπτεμβρίου 2019, θα τύχουν έκπτωσης 10% επί της τιμής του επίσημου τιμοκαταλόγου.

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή