ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» 15 έως και 18 Απριλίου
10/03/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

H έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό να είναι τα βασικά συστατικά μας με τα οποία θα πραγματοποιήσουμε ένα «Ταξίδι στην Ελλάδα» με σκοπό την προβολή της χώρας, την αύξηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων, την προοπτική εξαγωγών και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης.
Στην Έκθεση συμμετέχουν οι Περιφέρειες της Ελλάδας, ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών και φορείς σχετικοί με τα θέματα που προβάλλονται.
Στόχοι μας είναι να έρθουν οι επισκέπτες σε επαφή με την ελληνική γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό κάθε περιοχής όχι ως τουρίστες αλλά σαν εντόπιοι.
Στην έκθεση πραγματοποιούνται live μαγειρικές από διακεκριμένους σεφ, γευσιγνωσία, παραγωγή κοκτέιλ με βάση ελληνικά συστατικά, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επίσης ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει προβολές ταινιών και εκθέσεις φωτογραφίας, και να επισκεφτεί το κεντρικό παντοπωλείο όπου θα υπάρχουν προϊόντα απ όλη την Ελλάδα.
Επίσης, στην «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται συνέδριο με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα» και Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία & Μηχανική Τροφίμων».
Η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 110€ για περίπτερο δομής. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται 1 γραφείο, 3 καρέκλες, μοκέτα, βασικός φωτισμός (1 spot των 100 watt ανά 3 τμ), 1 πρίζα, μετόπη, φύλαξη του χώρου, αναφορά των στοιχείων σας στον κατάλογο των εκθετών καθώς και προσκλήσεις για τους πελάτες σας. Για περίπτερο ελεύθερης δομής το κόστος είναι 90€ ανά τετραγωνικό μέτρο.
Στο site www.elladosgefsi.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Η ALFA EXPO είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή