ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 - Η έκθεση για όλο τον κόσμο των Ελληνικών Τροφίμων & Ποτών
28/12/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

unnamed_F189343884.jpg

 

Η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας,  επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά: ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, από τις 29/1 έως τις 01/02 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα, με πάνω από 35.000 επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπων από μεγάλες αγορές, που την επέλεξαν για σημαντικές εκδηλώσεις τους όπως το ελληνορωσικό εμπορικό επιμελητήριο που διοργάνωσε το εξαγωγικό του συμπόσιο, το ελληνοκινεζικό εμπορικό επιμελητήριο με την διεξαγωγή της ημερίδας του, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών με  σκοπό την ανάπτυξη των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων.

Με διπλό προορισμό, τόσο το χονδρεμπόριο και την προώθηση των συνεργασιών των εκθετών εντός και εκτός Ελλάδας, όσο και την λιανική και την επαφή του μεγαλύτερου καταναλωτικού κοινού της χώρας με σπάνια και εκλεκτά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας, η  EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το Hall 1 και το Hall 2 αντίστοιχα, ώστε να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμμετεχόντων. Αυτό άλλωστε είναι και το όραμα και η φιλοσοφία της διοργανώτριας εταιρίας, της RM International, που εδώ και 25 χρόνια υπογράφει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις στον τομέα τους, που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκέπτες και έχουν δικαιώσει με την προβολή τους και τα ανταποδοτικά τους οφέλη κάθε εκθέτη που τις επέλεξε.

Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, που με τον κόπο του και την προσπάθειά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, και που αναζητά το σωστό τρόπο για την εξέλιξη των πωλήσεων και της εξαγωγικής δυναμικής του. Στην EΞΠΟΤΡΟΦ 2016, υπάρχει μια θέση για εσάς. Σας περιμένουμε.

 

Η 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου μοναδικά προνόμια όπως:

Εκθέτες χονδρικής Hall 1

  • Προβολή των προϊόντων σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Προοπτικές σύναψης εμπορικών συμφωνιών με επίκεντρο τις εξαγωγές
  • Δημιουργική συνύπαρξη όλου του κλάδου στην ίδια διοργάνωση
  • Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης
  • Ευκαιρία έμμεσης προβολής μέσα από την καινοτόμο παροχή των « χορηγικών stand » που εγκαινιάζουμε στην διοργάνωση
  • Συναντήσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ επαγγελματιών του χώρου
  • Β2Β συναντήσεις με αγοραστές από όλο τον κόσμο (Ρωσία, Ευρώπη, κ.α.)

Εκθέτες λιανικής Hall 2

  • Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης και επι τόπου πωλήσεων
  • Προβολή των τοπικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους Έλληνες παραγωγούς να προβληθούν στο ευρύ κοινό

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PELATES-EXPOTROF16_F170926678.pdf