ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΠΕΠ) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
18/07/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας τηρεί τη δέσμευση του προς τους Κερκυραίους επιχειρηματίες νέου και υφιστάμενους, για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας διευκολύνοντάς τη πρόσβαση τους σε επιδοτούμενα επιχειρησιακά προγράμματα. Ένα από αυτά είναι και το πρόγραμμα Ενίσχυση ΜΜΕ το οποίο χαρακτηρίζεται ως άκρως ελπιδοφόρο για την επιχειρηματικότητα και την ανάκαμψη της οικονομίας εν μέσω κρίσης. Μετά και την έγκριση των δυνητικά δικαιούχων οι οποίοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, αυτή τη χρονική στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης του προγράμματος και παρακολούθησης των εγκεκριμένων έργων.  Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε τα Αιτήματα Πιστοποίησης Δαπανών στο γραφείου του Επιμελητηρίου στον 1ο όροφο, υπεύθυνη Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2661081026, 2661039813 και ηλεκτρονικά μέσω email diaxeiristiki@corfucci.gr.

Επίσης οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για τις δράσεις όλων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που είναι σε εξέλιξη καθώς και για εκείνα που αναμένονται να προκηρυχθούν. Στόχος μας είναι η πλήρης απορρόφηση των Ευρωπαϊκών και Εθνικών πόρων, όσο το δυνατόν καλύτερα και συντομότερα προκειμένου οι επιχειρήσεις να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικές.

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DIACHEIRISTIKIDELTIOTYPOU18_7_2014_F671895127.docx