ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα S.T.E.A.M. yourself with FLL Κέρκυρας
30/10/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Choristitlo

 

Εάν:

 έχεις πάθος με τη μάθηση και τη τεχνολογία

 είσαι εκπαιδευτικός ή γονιός και

 σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά

τότε δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα S.T.E.A.M. yourself with FLL Κέρκυρας, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής που σχεδίασε το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό αγαθοεργές σωματείο eduACT (Action for Education – Δράση για την Εκπαίδευση).

Ο στόχος του προγράμματος είναι η συγκρότηση ομάδων παιδιών που θα προσεγγίσουν έννοιες της Φυσικής, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Τεχνών και των Μαθηματικών με έναν παιγνιώδη τρόπο, κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας ένα ρομπότ. Η συνεισφορά σου στο πρόγραμμα θα είναι καταλυτική, καθώς ένας προπονητής είναι αυτός που θα συντονίζει και θα υποστηρίζει την ομάδα παιδιών που θα αναλάβει. Δε χρειάζονται προηγούμενες γνώσεις ρομποτικής, καθώς θα μάθεις όσα χρειάζεσαι στο σεμινάριο που θα υλοποιηθεί στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, στις 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09.45 π.μ..

Πού; Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις με την ομάδα σου θα γίνονται στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας στα πλαίσια των προγραμμάτων της Αμερικανικής Γωνιάς Κέρκυρας.

Πότε; Οι συναντήσεις σας θα γίνονται κάθε εβδομάδα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου, την ημέρα και την ώρα που θα αποφασίσει από κοινού η ομάδα. Στις 18 Νοέμβρη θα γνωρίσεις την ομάδα σου και…. ξεκινάμε!!!

Η δήλωση συμμετοχής σου γίνεται στην παρακάτω φόρμα:

http://eduact.org/form/view.php?id=77524

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΚΠ