ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
18/04/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

POSTER_F102392252.jpgΤο Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με τον κο Νίκο Κατσαρό, Διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας New York College, πρώην Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, τον κο. Απόστολο Καρούμπη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, την Λέσχη Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ιονίων Νήσων, την Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και το ΙΕΚ Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ελαιόλαδου που διοργανώνεται στις 21/04/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, οδός Αριστοτέλους 2 , 2ος όροφος.

Η πρώτη θεματική της ημερίδας θα περιλαμβάνει την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του ελαιολάδου στην Κέρκυρα, στην Ελλάδα και στην διεθνή αγορά. Η δεύτερη θεματική θα παρουσιάσει το νέο ρόλο του ελαιολάδου στην εστίαση και το σήμα ποιότητας κερκυραϊκής κουζίνας που έχει στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της κερκυραϊκής παραδοσιακής γαστρονομίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στα τρέχοντα θέματα του ελαιόλαδου και της κερκυραϊκής γαστρονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6988017784 (Καρούμπη Έλενα, μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Κέρκυρας)

 

Με εκτίμηση

Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Νικόλαος Χειρδάρης

 

Πατήστε εδω για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου. 

 


 

Ημερίδα ελαιολάδου

Σαββάτο 21 Απριλίου 2018

18.00-20.30

Τίτλος: Ελαιόλαδο – Πολιτισμός – Γαστρονομία

Πρόγραμμα

 

Ώρα

Όνομα

Τίτλος

Ομιλία

18.00

Προσέλευση

 

 

18.15

Επιμελητήριο, Ένωση εστιατόρων κτλ  

Χαιρετισμοί

Χαιρετισμοί

18:30

Καρούμπη Έλενα

Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Εισαγωγή/Συντονισμός   

18:45

Γιώργος Ι. Οικονόμου

Γενικός Διευθυντής ΣΕΒΙΤΕΛ - Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου

"Το ελαιόλαδο στην ελληνική και διεθνή αγορά”

19:00

Καραμπάτος Γιώργος

Εκτελεστικός Δ/ντής του Πολιτιστικού Οδοιπορικού "Οι Δρόμοι της Ελιάς"

" Οι Δρόμοι της Ελιάς στην Μακροπεριφέρεια Αδριατικής και Ιονίου"

19:15

Δαφνής Σπύρος

Olive fabrica

Το παρόν και το μέλλον του Κερκυραϊκού Ελαιολάδου 

19.30

Κατσαρός Νίκος

Δ/ντης Τμήματος Διατροφολογίας NewYorkCollege. Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ,  Επιστημονικός Συνεργάτης Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκρητος»

Το Ελαιόλαδο και τα Σήματα Ποιότητος στα Εστιατόρια της Μεσογείου 

19:45

Καρούμπης Αποστόλης

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος 

Σήμα Ποιότητας Κερκυραϊκής Κουζίνας

20:00

Καρούμπη Έλενα

Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Συζήτηση/κλείσιμο 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ