ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ    / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ  RSS 2.0 

Προώθηση συνεργασιών ελληνικών και ιαπωνικών επιχειρήσεων σε αφρικανικές χώρες με την ευκαιρία του EU-Africa Business Forum

Σε συνέχεια προγενέστερης ανακοίνωσής μας, αποστέλλουμε φυλλάδιο του EU-Japan Centre for Industrial Cooperation σχετικά με τις δράσεις που θα διοργανώσει στο πλαίσιο του έβδομου EU-Africa Business Forum (EABF22), το οποίο θα διοργανωθεί διαδικτυακά (14 έως 18 Φεβρουαρίου 2022) και δια ζώσης στις Βρυξέλλες (16 και 17 Φεβρουαρίου 2022). Το επιχειρηματικό φόρουμ EABF22, διοργανώνεται στο περιθώριο της Συνάντησης Κορυφής ΕΕ – Αφρικής και αποσκοπεί στην ενίσχυση της ευρωαφρικανικής επιχειρηματι..... (26/01/2022)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο οργανισμός Enterprise Greece,  με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων, προγραμματίζει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων,  τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στην  Καλαμπάκα Τρικάλων, στις 10 και 11 Ιουνίου  2017, για τους κλάδους των Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού.    Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα αγοραστές και εκπροσώπους ταξιδιωτικών  γραφείων, από..... (18/04/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ SUPER MARKET VERO ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.- Enterprise Greece, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών  επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τον κλάδο τροφίμων – ποτών με αγοραστές από την αλυσίδα super market VERO www.supervero.rs  στη Σερβία. Στόχος των συναντήσεων είναι η αύξηση των ελληνικών προϊόντων που είναι τοποθ..... (08/11/2016)

περισσότερα »

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΑΠΟ 20-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Το ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’   διοργανώνει νέα επιχειρηματική αποστολή από   20-22 Νοεμβρίου 2016 στο Μιλάνο της Ιταλίας με στόχο την προώθηση ελληνικών προ'ι'όντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά. Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ιταλικών εταιρειών  ανάλογα με το επαγγελματικό προφίλ που θα μας έχει κοινοποιήσει, προκειμένου ..... (20/09/2016)

περισσότερα »

«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ –ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ –ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ Έξη χιλιάδες Ευρώ (6.000€.), πλέον Φ.Π.Α. 23% χίλια τριακόσια ογδόντα ευρώ (1.380,00€) Σύνολο επτά χιλιάδες τριακόσια ογδόντα ευρώ (7.380,00€).Δείτε το επισναπτόμενο αρχείο........ (01/12/2015)

περισσότερα »

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Εκ μέρους της Πρεσβείας της Πορτογαλίας Επισυνάπτουμε κατάσταση με εργοστάσια της Πορτογαλίας τα οποία αναζητούν εμπορική συνεργασία με Έλληνες εισαγωγείς ή και αντιπροσώπους.    ..... (13/11/2014)

περισσότερα »

YΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΚΟΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Μεγάλη Εθνική σημασίας είναι η συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Ελληνοκινεζικής Ένωσης Οικονομικής, Εμπορικής & Πολιτιστικής Συνεργασίας και της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης του World Business Valley - CHINA Yanjiao LOGISTICS CITY, SHENG JI CANG LOGISTICS CO., της διεθνώς μεγαλύτερης επιχειρηματικής πλατφόρμας για την οργάνωση και καλύτερη λειτουργία των εμπορικών σχέσεων της Κίνας κμε την παγκόσμια αγορά.  ..... (20/08/2014)

περισσότερα »

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εκ της Πρεσβεία της Ελλάδος στη Σόφια Βουλγαρίας, Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Επισυνάπτουμε κατάλογο με εν θέματι βουλγαρικές εταιρείες και παρακαλούμε για την προώθησή του στα μέλη σας. Αναλυτικά, όλες οι ζητήσεις ελληνικών προϊόντων που δέχεται το Γραφείο μας είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας στη διαδικτυακή πύλη Agora (web: http://agora.mfa.gr/bg60).  ..... (10/07/2014)

περισσότερα »

Ο «Δρόμος του Μεταξιού» εργαλείο Ανάπτυξης Οικονομικής & Τουριστικής Συνεργασίας

στο Ξιάν* της Κίνας από τις 23-24 Μαΐου 2014, συναντήθηκαν εκπρόσωποι  Επιμελητηρίων ,Εθνικών Επιτροπών του ICC και Οργανισμών Προώθησης Εμπορίου, από 16 ασιατικές κυρίως χώρες απ΄ όπου περνούσε ο Δρόμος του Μεταξιού , συμμετέχοντας στο «Silk Road International Commerce Association Friendly Cooperation Round-Table». Από την Ευρώπη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς, κ. Νικόλαος Α. Βερνίκος, επίσημος προσκεκλημένος του ICC China & του Επιμελητηρίου Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας (CCOIC),..... (10/07/2014)

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΙΑ

Dear colleagues, On behalf of Croatian company NOBIS RIJEKA d.o.o. we are looking for producers/exporters of following goods in your country: -       Paper cups Coffee To Go witl lids – 180 ml, 250 ml-       Paper cups for cold drinks -       EPS  Take-away food box with or without compartment-       EPS containers and cups-       PP Drinking cups 200 ml, 300 ml, 400 ml,500 ml-       Lid for cups domed and flat-       PP container for hot food -       PET containers for cold food (salats et..... (22/11/2013)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ουγγρική Οικονομία και τις δυνατότητες συνεργασίας με Έλληνες επιχειρηματίες..... (30/04/2013)

περισσότερα »

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Η RECO - EXPORTS, σε συνεργασία με το δίκτυο διανομών της και κρατικούς φορείς στην Μεγάλη Βρετανία, δημιουργεί χαρτοφυλάκιο, εξαγωγικά έτοιμων, ελληνικών επιχειρήσεων για την προώθηση και τοποθέτηση των προϊόντων τους στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Οι ζητήσεις αυτήν την περίοδο αφορούν στον μεγαλύτερο βαθμό τους παρακάτω κλάδους: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΖΥΜΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝ..... (23/04/2013)

περισσότερα »

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Εκ μέρους της Πορτογαλικής Πρεσβείας,επισυνάπτουμε κατάσταση με εργοστάσια της Πορτογαλίας τα οποία αναζητούν εμπορική συνεργασία με Έλληνες εισαγωγείς ή και αντιπροσώπους ..... (11/04/2013)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΑ ΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Βρείτε συνημμένα, τα ΔΕΛΤΙΑ ΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, προς ενημέρωσή σας.ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΒΕΑΤηλ.:210 3382219, 210 3627911Fax: 210 3631139E-mail: domtrade@acci.gr..... (19/03/2013)

περισσότερα »

ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η βρετανική εταιρεία UK Snacks Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, το χονδρικό εμπόριο και τη διανομή σνακ και ξηρών καρπών σε αλυσίδες τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκδήλωσε ενδιαφέρον επιχειρηματικής συνεργασίας με ελληνικές εταιρείες που εμπορεύονται φυστίκια Αιγίνης (pistachio nuts), με σκοπό την εισαγωγή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.      Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας είναι:UK Snacks Ltd Nageena HouseGolden Business ParkOrient WayLondon E10 7FEwww.na..... (19/03/2013)

περισσότερα »

Δελτίο Προσφορών Προϊόντων και Επιχειρηματικών Συνεργασιών

Συνοπτικά αναφέρονται ότι ζητούνται: Συνεργασία με εμπόρους Αιθέριων Ελαίων, Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών - Συνεργασία με επιχ/τιες οι οποίοι κατασκευάζουν ή συναρμολογούν ποδήλατα - Κατεψυγμένα Ροδάκινα σε Φέτες - Χοιρινά Υγρά Χρωμιοδέρματα - Συνεργασία με επιχ/τιες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην Μόσχα - Ανάπτυξη παραγωγικών βιομ/κων μονάδων στο Ν. Σουδάν - Μεγάλες ποσότητες Πίσσας(50/70 BITUM) - Επαφή με εξαγωγείς Τροφίμων και Ποτών (27/02/2013)

περισσότερα »