ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τη Δράση ''Ψηφιακό Βήμα'' και ''Ψηφιακό Άλμα''.
26/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την Δράση Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα είναι η  Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16:00.

 

Τα δύο προγράμματα Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα αφορούν στην υποστήριξη πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων για στοχευμένες επενδύσεις σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Στο πλαίσιο της δράσης "Ψηφιακό Βήμα", δύναται να υποβληθούν επενδυτικά σχέδια από 5.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ, ενώ στη δράση "Ψηφιακό Άλμα" από 55.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ. Το ποσοστό της επιδότησης ανέρχεται σε 50% και καλύπτονται δαπάνες εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών που παρέχονται από τρίτους (hosting, σύνδεση στο Διαδίκτυο, υπηρεσίες ανάπτυξης ψηφιακού υλικού διαφήμισης, μετάφρασης του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος κ.α.).

 

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, Δ/νση Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, email επικοινωνίας kerkyra@diaxeiristiki.gr.

 

 


Με εκτίμηση


Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή