ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΣΑΣ ''το όνομα αλλάζει-ο ρόλος μας ΟΧΙ'', 15/12/2021
08/12/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

pssas

 

 

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ (ΠΣΣΑΣ) σας προσκαλεί σε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, την 15/12/2021 & ώρες 16:00-18:30,  με σκοπό την ανακοίνωση των αλλαγών του Καταστατικού του, το νέο όνομα του Συνδέσμου μας αλλά κυρίως το όραμά μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

 

«το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ»

 

Έχοντας διανύσει μία ιστορική πορεία 35 ετών (1986-2021) ο ΠΣΣΑΣ συνεχίζει τη διαδρομή του βάζοντας γερά θεμέλια για τα επόμενα 35 χρόνια.

 

Ο κύριος στόχος του Συνδέσμου μας ήταν και παραμένει η διεκδίκηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Μελών μας και όλης εν γένει της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

 

Συγχρόνως το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει :

ü  Χαιρετισμούς Επισήμων

ü  Live συνέντευξη τύπου με δημοσιογράφους από τον Κλαδικό τύπο

ü  Ανακοίνωση νέων συνεργασιών με πιστοποιημένους Φορείς & Πανεπιστημιακούς Καθηγητές

ü  Την νέα παρουσία του Συνδέσμου μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ü  Το  νέο διαδραστικό site του Συνδέσμου μας με καθημερινή ενημέρωση των Μελών μας και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αποκλειστικά για τα Μέλη μας

ü  Όραμα – Διεκδικήσεις – Ανάπτυξη - Εξωστρέφεια

Ο Σύνδεσμός μας προχωράει σε μία νέα εποχή με στόχο την ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς, συνεργαζόμενος με Ασφαλιστικές Εταιρείες, Σωματεία, Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα, Εποπτικές Αρχές και εν γένει με όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

 

Σας ενημερώνουμε ότι, η συμμετοχή είναι ελεύθερη και για τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου σας.

Εάν επιθυμείτε,  μπορείτε να ενημερώσετε τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της Περιφέρειάς σας.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στο κάτωθι link, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας,  το μαιλ σας & τον προσωπικό κωδικό σας σύνδεσης.

https://pssas-event.liveon.tech/panel/register.

Θα σας έρθει απάντηση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας αυτόματα από την πλατφόρμα {notifications@liveon.tech} (ελέξτε τα spam)

 

Για να παρακολουθήσετε ανήμερα την εκδήλωσηκαθώς και για να περιηγηθείτε και να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα μπείτε στη παρακάτω σελίδα και θα επιλέξετε Σύνδεση βάζοντας το μαιλ σας και τον προσωπικό κωδικό που έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας.

https://pssas-event.liveon.tech/

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή