ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
THEMIS - Πρόσκληση σε Β2Β συναντήσεις
18/06/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την ανοιχτή Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακές συναντήσεις Β2Β με τουριστικές επιχειρήσεις από Ελλάδα, Ιταλία και άλλες χώρες του εξωτερικού που διοργανώνει ο Δήμος Παξών και ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Παξών και του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε.

 

 Επισυνάπτεται η Πρόσκληση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

για συμμετοχή σε διαδικτυακές συναντήσεις Β2Β με τουριστικές επιχειρήσεις από Ελλάδα, Ιταλία και άλλες χώρες του εξωτερικού

 

Ο Δήμος Παξών και ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. προσκαλούν ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικούς πράκτορες που εκπροσωπούν εταιρίες κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να συμμετάσχουν σε διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις με τουριστικές επιχειρήσεις από Ελλάδα, Ιταλία και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Στόχος των συναντήσεων Β2Β, είναι η «γεφύρωση» των εταιριών κρουαζιέρας από Ελλάδα, Ιταλία και άλλες χώρες του εξωτερικού προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προκλήσεις του τουρισμού κρουαζιέρας καθώς και να «συν-διαμορφωθούν» νέα δρομολόγια κρουαζιέρας και πακέτα διακοπών προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως τα πλεονεκτήματα των περιοχών της Ανατολικής Μεσογείου και της Αδριατικής - Ιονίου (όπως Μπάρι, Κέρκυρα, Παξοί) καθώς και να προωθηθούν μικρότερα λιμάνια, όπως το Λιμάνι του Γάϊου στους Παξούς, ως σημαντικοί προορισμοί κρουαζιέρας.

Οι συναντήσεις Β2Β διοργανώνονται από τον Δήμο Παξών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. και με την τεχνική υποστήριξη της ένωσης εταιριών LivingProspects ΕΠΕ – Com&Com, στο πλαίσιο του έργου THEMIS ‘Territorial and Maritime Networks supporting the small cruises development’.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι ανοικτή με την προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την Φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

 

Για πληροφορίες: Νάντια Καρρά, n.karra@lp.gr, LivingProspectsLtd., εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Παξών για το έργο THEMIS.

 

Οι συμμετέχοντες φορείς στο έργο THEMIS τηρώντας τις αποφάσεις και οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας αποφάσισαν να υλοποιήσουν τις εν λόγω συναντήσεις διαδικτυακά ώστε να συνεχίσει η ομαλή υλοποίηση του έργου.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

 

Με εκτίμηση,

Δήμος Παξών και Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOU-B2B_F340701498.pdf
PROSKLISI-V2V_F2042411174.pdf