ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ENTERPRISE GREECE
11/12/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ – Enterprise Greece στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διεξαγωγή τεσσάρων ενημερωτικών ημερίδων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τους κλάδους τροφίμων – ποτών και δομικών υλικών για τις αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας, Κίνας, Νότιας Κορέας και Ρωσίας καθώς και για το πρόγραμμα Διεθνών Εκθέσεων της εταιρίας για το έτος 2016

  • Δευτέρα 14-12-2015, Αθήνα Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, 16:30 – 20:00 Παρουσίαση κλάδου δομικών υλικών για τις αγορές Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας.
  • Τρίτη 15-12-2015, Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE, 10:00 – 15:00 Παρουσίαση κλάδου τροφίμων και ποτών για τις αγορές Κίνας, Νότιας Κορέας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας.
  • Τρίτη 15-12-2015, Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE, 16:30 – 20:00 Παρουσίαση κλάδου τροφίμων και ποτών για τις αγορές Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας.
  • Τετάρτη 16-12-2015, Αθήνα Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, 10:00 – 15:00 Παρουσίαση κλάδου τροφίμων και ποτών για τις αγορές Κίνας, Νότιας Κορέας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας.

Στόχος των ημερίδων είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων εξαγωγικών επιχειρήσεων για τις δυνατότητες ανάπτυξης των εξαγωγών στις συγκεκριμένες αγορές.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι εκθέσεων από την Ασία και τη Μέση Ανατολή αλλά και οι Επικεφαλής των Γραφείων Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών, κ. Εμμανουήλ Στάντζου σε Κίνα, κ. Ηλία Θανασά σε Ρωσία, κ. Μιχαήλ Βρετάκη σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ. Αθανάσιο Καραπέτσα σε Νότια Κορέα και Θεόδωρου Ξυπολιά σε Σαουδική Αραβία, ώστε να αναλύσουν στις Ελληνικές επιχειρήσεις την αγορά καθώς και τις δυνατότητες αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών στις αγορές αυτές.
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos PROGRAMMAEKDILOSIS_total_final_F604337011.pdf