ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
2η Έκθεση ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, MEC Παιανίας, 26-29 Σεπτεμβρίου
26/06/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Έκθεση του 2014 θα κάνει την ουσιαστική διαφορά στην αγορά της θέρμανσης και της εξοικονόμησης ενέργειας διότι, εκτός από τους κλάδους της θέρμανσης, θα παρουσιάσει επίσης, συστήματα ψύξης, ενεργειακά κουφώματα, θερμομόνωση, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και όλες τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Μεγαλύτερη σε συμμετοχές εκθετών, πλουσιότερη σε εκθέματα και άριστα οργανωμένη, θα συγκεντρώσει το μεγάλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών της αγοράς και των χιλιάδων επισκεπτών.

Η αλλαγή του Εκθεσιακού Κέντρου ήταν στρατηγική επιλογή μας για να διοργανώσουμε μια μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση.

Πολλοί εκθέτες και υποψήφιοι εκθέτες μας ζήτησαν αλλαγή του Εκθεσιακού για την καλύτερη οργάνωση της Έκθεσης και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Επιλέξαμε λοιπόν το Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας για τους εξής λόγους:
·         Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε μια ενιαία αίθουσα συνολικής επιφάνειας 10.000 τμ. η οποία διευκολύνει τον επισκέπτη να επικοινωνήσει άνετα με όλους τους εκθέτες.
·         Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού και του Μετρό
·         Οι οργανωτές παρέχουν δωρεάν μεταφορά επισκεπτών με πούλμαν από το Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιάς, από το Μετρό Δουκ. Πλακεντίας και από το Σταθμό Προαστιακού Παιανία-Κάντζα
·         Το Εκθεσιακό διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο προβολής εκθεμάτων στον οποίο οι εκθέτες θα μπορούν να προβάλλουν ιδιαιτέρως τα προϊόντα τους.
·       Το Εκθεσιακό διαθέτει οργανωμένο ιδιόκτητο χώρο δωρεάν στάθμευσης 4.000 θέσεων

LEADEREXPO-LEADERTECH
ΚΟΝΙΤΣΗΣ 3-5, 15125, ΜΑΡΟΥΣΙ , 3-5, ΚΟΝΙTSIS STR., 15125 ATHENS GREECE
ΤΗΛ/TEL 210-6141164, FAX 210-8024267
e-mail info@leaderexpo.gr , www.leaderexpo.grΑποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή