ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεση Φυσικών & Βιολογικών Προϊόντων, 26-27 Οκτωβρίου 2014 στο Malmo της Σουηδίας
07/04/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 26 - 27 Οκτωβρίου 2014 στο Malmo της Σουηδίας και διοργανώνεται από την Diversified Communications, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης επιχειρηματικών εκθέσεων στον κόσμο.

Στα επισυναπτόμενα θα βρείτε το δελτίο τύπου

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι αποτελεί την μοναδική του είδους της για τις χώρες της Σκανδιναβίας και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου. Αυτό οφείλεται στο ότι η Σκανδιναβία έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση σε βιολογικά και φυσικά προϊόντα, της τάξεως του 1,2€δις το 2013. Ως αποτέλεσμα, προσελκύει τόσο τους κυριότερους αγοραστές των μεγάλων αλυσίδων, σουπερμάρκετ, χονδρεμπορίου και διανομέων οι οποίοι συνεχώς αναζητούν να εντάξουν νέα προϊόντα στην γκάμα τους όσο και εταιρείες από όλο τον κόσμο που θέλουν να ανοίξουν την αγορά των τεσσάρων χωρών της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και Φιλανδία).

Επιπλέον, η έκθεση για 3η συνεχόμενη χρονιά έχει καταφέρει να προσφέρει εκπληκτική επιστροφή επένδυσης στους εκθέτες. Ενδεικτικά σας αναφέρω τα παρακάτω στατιστικά:
· 90.7% των εκθετών έκανε νέους πελάτες
· 73% των εκθετών βρήκε νέους διανομείς
· 72% των εκθετών σύναψε συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες
· 89.5% των επισκεπτών είχαν αγοραστική δύναμη
· 63.7% των επισκεπτών προέβησαν σε αγορές προϊόντων μέσα σε 6 μήνες 

Τέλος η RECO EXPORTS, ως αποκλειστικός συνεργάτης της DIVCOM για την έκθεση, είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και υποστήριξη αναφορικά με την μοναδική αυτή έκθεση.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOU_F1493574448.docx