ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
HANNOVER MESSE, 7 - 11 Απριλίου 2014, Παγκόσμιο σημείο συνάντησης της Βιομηχανικής Τεχνολογίας
11/03/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Βιομηχανικός αυτοματισμός & παραγωγή, μεταφορά ρευστών, ενέργεια, επεξεργασία επιφανειών, νανοτεχνολογία, καινοτομίες, έρευνα & ανάπτυξη κ.ά.

Από τις 7 - 11 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο η παγκόσμια έκθεση για την βιομηχανική τεχνολογία. Κέντρο βάρους της έκθεσης αποτελούν η βιομηχανική αυτοματοποίηση και τεχνολογίες της ενέργειας.

Στην HANNOVER MESSE 2013 περισσότεροι από 6.550 εκθέτες από 62 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 225.000 επισκέπτες. Η HANNOVER MESSE είναι η το πιο σημαντικό τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς και το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε την τελευταία λέξη της βιομηχανικής τεχνογνωσίας. Η HANNOVER MESSE εντυπωσιακά θα σας αποδείξει την δύναμη της καινοτομίας και της βιομηχανίας.

Οι βασικές θεματολογίες της HANNOVER MESSE 2012 είναι:
- Industrial Automation
Έκθεση για συστήματα δικτύων στην αυτοματοποίηση βιομηχανικών κτιρίων
- Energy
Έκθεση για την παραγωγή, παροχή, μεταφορά και διανομή συμβατικής ενέργειας
- MobiliTec
Έκθεση για τα συστήματα μετάδοσης κίνησης, υβριδική και ηλεκτρική τεχνολογία, εναλλακτικές λύσεις
- Digital Factory
Έκθεση για τoν «ψηφιακό» αυτοματισμό
- Industrial Supply
Έκθεση για τη βιομηχανική υπεργολαβία
- IndustrialGreenTec
Έκθεση για την Τεχνολογία Περιβάλλοντος
- Research & Technology
Έκθεση καινοτομιών για την έρευνα και την τεχνολογία
 
Η συνέργεια των προαναφερόμενων κλαδικών εκθέσεων της HANNOVER MESSE 2014 προσφέρει στους επισκέπτες το ιδανικό περιβάλλον για εντατικές διμερείς επαφές. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.hannovermesse.de/home για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των ειδικών παρουσιάσεων και εκδηλώσεων της HANNOVER MESSE 2014.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες εισόδου για την έκθεση σε μειωμένη τιμή από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Οι κάρτες εισόδου ισχύουν και για δωρεάν μετακίνηση με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Για περισσότερες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hannovermesse.de ή πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210 6419 026  &  210 6419 000, hannovermesse@mail.ahk-germany.de

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή