ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεση Γάμου - Βάπτισης Καβάλα 14-17 Μαρτίου 2014
03/02/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Γιατί να λάβετε μέρος ;
Δίνετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να προβάλλει- να προωθήσει άμεσα τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες μελλονύμφους τις περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης,  με την προσωπική επαφή που μόνο η Έκθεση – Σαλόνι προσφέρει.

Το ζευγάρι μέσα  από το Σαλόνι Γάμου Βάπτισης, παρακολουθεί και απολαμβάνει όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα δώρα που προσφέρονται από τους εκθέτες και τους χορηγούς. Δημιουργεί αγοραστική αύρα καθώς παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά στην επίδειξη των προϊόντων των εκθετών με αποτέλεσμα να καταλήξει ένας ενεργός πελάτης  παρακινώντας έτσι και τα επόμενα ζευγάρια να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο έρχεται άμεσα στο στόχο του να  εκπληρώσει τις επιθυμίες του για την διεκπεραίωση τον μοναδικών γεγονότων της νέας του οικογένειας.

Η Έκθεση – Σαλόνι Γάμου προωθείται διαφημιστικά με ένα ευρύ φάσμα προωθητικών ενεργειών όπως για παράδειγμα : τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα από πολλά κανάλια και σταθμούς, περιοδικά , εφημερίδες, περιοδικά ποικίλης ύλης, ιστοσελίδες, αφίσες, λάβαρα, πανό, flyer,  direct mail, κοινωνικά δίκτυα με σκοπό την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ως το μεγαλύτερο γεγονός  σε όλη την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και όχι μόνο.

14 – 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ»

Ακολούθησε την ιστοσελίδα www.ekthesigamou.gr

Περισσότερες πληροφορίες :
Τηλ. 211.8002733
Ηλιάδης Μπάμπης - 6948.237127
Ηλιάδης Κώστας - 6982.881670

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή