ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Football About Sports Expo 20 – 22 Μαρτίου 2014 Σταδιο Ειρήνης & Φιλίας
21/01/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η πρώτη υπερπλήρης έκθεση για το ποδόσφαιρο και τον αθλήτισμό στην Ελλάδα είναι γεγονός!
20 – 22 Μαρτίου 2014 Σταδιο Ειρήνης & Φιλίας
 

Αυτόν τον Μάρτιο ένα νέο σημαντικό γεγονός κάνει την εμφάνισή του στα ελληνικά εκθεσιακά δρώμενα!  Πρόκειται για τη Football About Sports Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλιάς, σε συνδιοργάνωση με τη Super league Greece και παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο football about.

Η σημαντική  Business 2 Business Έκθεση απευθύνεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών (από τη Super League έως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα), σε ομάδες απο όλα τα αθλήματα καθώς και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός και ως ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα της χώρας.

Πιο αναλυτικά, το παρών θα δώσουν επικεφαλής και λοιποί παράγοντες ποδοσφαιρικών και αθλητικών συλλόγων, ομοσπονδιών και πρωταθλημάτων, προπονητές,  γιατροί,  φροντιστές,  τεχνικοί,  ποδοσφαιριστές, αθλητές,  συντηρητές εγκαταστάσεων,  υπεύθυνοι προμηθειών σπορ εξοπλισμού,  ιδιοκτήτες αθλητικών εγκαταστάσεων, υπεύθυνοι αθλητικών εγκαταστάσεων, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, υπεύθυνοι σχολείων με αθλητικές εγκαταστάσεις, ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης αθλητικών ειδών, ιδιοκτήτες γηπέδων, υπεύθυνοι ακαδημιών, υπεύθυνοι ξενοδοχείων με αθλητικές υποδομές κ.ά.

Επιπλέον, στα πλαίσια της έκθεσης έχει προγραμματιστεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων από κορυφαίους εισηγητές,.

Η Football About Sports Expo, υπόσχεται για όλους τους συμμετέχοντες  και επισκέπτες σ’ αυτήν, λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τελικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Το νέο φιλόδοξο αυτό εκθεσιακό εγχείρημα, πρόκειται να είναι το νέο best thing στον χώρο των εκθέσεων στη χώρα μας και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα εξελιχθεί σε θεσμό ο οποίος μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην εκτίναξη του ποδοσφαιρικού κλάδου, του αθλητιασμού γενικότερα και όλων των συναφών υπηρεσιών!

Football About Expo, λοιπόν, τον ερχόμενο Μάρτιο.Εκεί που ο Βασιλιάς των Σπορ πρόκειται να χτίσει το νέο του επιχειρηματικό...βασίλειο! Μην το χάσετε! 20 – 22 Μαρτίου 2014 Σταδιο Ειρήνης & Φιλίας


Πέμπτη 20/3        10:00-21:00
Παρασκεύη 21/3      10:00-21:00
Σαββατο 22/3        10:00-21:00

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή