ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
AFRICA’S INTERNATIONAL FOOD & DRINK 5–7 Νοεμβρίου 2014, Johannesburg, ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 7/3/2014
16/01/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Διεθνής Έκθεση “ AFRICA’S INTERNATIONAL FOOD & DRINK EVENT ” (5-7/11/2014) είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση τροφίμων & ποτών στην Νοτιοαφρικανική Ένωση  και διοργανώνεται  στον Εκθεσιακό χώρο Sandton Convention Centre Johannesburg.

Ώρες λειτουργίας:  : 10.00 –17.00                           
Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός για όλη την Αφρική και αναμένεται να  προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
Παρά την παγκόσμια ύφεση, ο τομέας της διακίνησης τροφίμων στην Νοτιοαφρικανική Ένωση παρουσιάζει διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια(7.1%) φθάνοντας το 2010 στα 7 δις.$.
Στον τομέα της διακίνησης και τροφοδοσίας των super markets επικρατούν 6 όμιλοι οι οποίοι εκτίνουν το φάσμα της δραστηριότητας τους σε όλη την Αφρικανική Ήπειρο φθάνοντας μέχρι τη Μποτσουάνα,  Κένυα, Ναμίμπια και Γκάνα.
H Νοτιοαφρικανική Ένωση με συνολικό πληθυσμό 34,6 εκ. κατοίκους εκ των οποίων τα 1,6 βρίσκονται στο Γιοχάνεσμπουργκ  αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο διακίνησης  τροφίμων  τόσο για την συγκεκριμένη χώρα όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Αφρικής όπου σημειώνεται μια  αύξηση της καταναλωτικής βάσης  από το διαρκώς  βελτιούμενο   διαθέσιμο εισόδημα της  μεσαίας  τάξης και της αντίστοιχης τάσης για κατανάλωση επώνυμων ή ξένων προϊόντων.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην παρακάτω ιστοσελίδα:
•    www.ifea.co.za   

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Γενικά τρόφιμα, αλκοολούχα και μη ποτά,  γαλακτοκομικά, προϊόντα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, παιδικές τροφές,  κατεψυγμένα, προϊόντα κρέατος και πουλερικών, παραδοσιακά φαγητά, προϊόντα υγιεινής διατροφής, ψάρια, φρέσκα προϊόντα κ.ά..

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PROSKLISIKANONISMOSSYMMETOCHISIFESOUTHAFRICA2014_F694194361.doc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
AFRICA’S INTERNATIONAL FOOD & DRINK 5–7 Νοεμβρίου 2014, Johannesburg (03/02/2014)