ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOOD & HOTEL ASIA (ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 8–11 Απριλίου 2014)
22/11/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Διεθνής Έκθεση “ FOOD & HOTEL ASIA ” (8-11/4/2014) οργανώνεται  από το 1978 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια  στον Εκθεσιακό χώρο Singapore Expo (Halls 1-9)  στην Σιγκαπούρη.

Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός συνώνυμο με την ανάπτυξη στον χώρο της βιομηχανίας των τροφίμων και της φιλοξενίας. Υπάρχει παράλληλα  εξειδίκευση εκδηλώσεων στους χώρους  Food Asia, Hotel Asia, Bakery & Pastry ,Hospitality Style Asia, Hospitality Technology και Speciality Coffee and Τea. Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τον πλούτο των γνώσεων και των εμπειριών παρουσιάζοντας παράλληλα τις τελευταίες τάσεις τις βιομηχανίας, τις εξελίξεις και τις καινοτομίες στον συγκεκριμένο χώρο.

Η Σιγκαπούρη ,πόλις- κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας με συνολικό πληθυσμό 5 εκατομμύρια  κατοίκους, είναι ένα διεθνές κέντρο διαμετακομιστικού Εμπορίου και το λιμάνι με την μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο . Παράλληλα ,μετά την οικονομική κρίση στον δυτικό κόσμο ,αποτελεί το πλέον επιτυχημένο χρηματοοικονομικό κέντρο του κόσμου, εκτοπίζοντας από την ηγετική τους θέση τους την Ελβετία το Χόνγκ Κόνγκ και το Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην παρακάτω ιστοσελίδα:
http://www.foodnhotelasia.com/

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Είδη αρτοποιίας και  ζαχαροπλαστικής , γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα διαίτης και υγιεινής διατροφής, κατεψυγμένα , κρέας και προϊόντα κρέατος, θαλασσινά, λάδι, ελιές, φρούτα, λαχανικά , μπαχαρικά, αναψυκτικά , χυμοί, καφές, τσάι , εκδόσεις και τεχνολογία από τον χώρο των τροφίμων και της φιλοξενίας .
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή