ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ MEDITERRANEAN FOOD 21-23 Σεπτεμβρίου 2014, Ντύσσελντορφ, Γερμανία
08/11/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η νέα διεθνής έκθεση MEDITERRANEAN FOOD είναι η νέα εμπορική έκθεση που θα λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας, κάθε δύο χρόνια, των παραγωγών της Μεσογείου και των προϊόντων τους με τους αγοραστές, τις εταιρείες εμπορίας τροφίμων και τους χονδρέμπορους διεθνώς.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα πλεονεκτήματα της Μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού lifestyle. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικά events για την υποστήριξη της συμμετοχής των παραγωγών της Μεσογείου και παρουσιάσεις προϊόντων. Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν στο γεγονός, θα λάβουν μέρος σ’ ένα workshop που θα διοργανωθεί από την Messe Dusseldorf και την εφημερίδα Lebenzmittel Zeitung τον Μάρτιο 2014 στην Ελλάδα. θα τους δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς της αγοράς για τις προσπάθειες εισόδου στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου – ΟΠΕ δεν θα λείψει και από αυτό το σημαντικό εκθεσιακό γεγονός για τις χώρες της Μεσογείου. Είναι ο διοργανωτής της εθνικής συμμετοχής και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τη συγκεκριμένη έκθεση για την δυναμικότερη παρουσία της Ελλάδος (Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Σύνδεσμοι, εξαγωγικές επιχειρήσεις κλπ).

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AITISISYMMETOCHISMEDITERRANEANFOOD-2014_F520908480.doc
PROSKLISI-KANONISMOSSYMMETOCHISMEDITERRANEANFOOD_F1914485850.DOC