ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
1ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων στο Πεκίνο, στις 11 και 12 Μαΐου 2013
12/03/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών του Πεκίνου, το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (BCI), την Επιτροπή Διαχείρισης της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου και την εταιρία NEMOS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων διοργανώνουν από κοινού το 1ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση των Ελληνο-Κινεζικών σχέσεων.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να προωθήσει τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το φεστιβάλ χαίρει ήδη της υποστήριξης της Κινεζικής πρεσβείας στην Αθήνα, καθώς και της Ελληνικής πρεσβείας στο Πεκίνο, ενώ την αιγίδα του έχει διαθέσει ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών και το Ελληνοκινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας.

Προσκλήσεις για το φεστιβάλ θα αποσταλούν επισήμως στα μέλη του Κινεζικού Εμπορικού Επιμελητηρίου εισαγωγών/εξαγωγών τροφίμων και φυσικών προϊόντων, στα μέλη του Κινεζικού Επιμελητηρίου Διεθνούς Εμπορίου, στην Εμπορική Διεύθυνση της Δημαρχίας του Πεκίνου και την Ένωση Εισαγωγέων-Εξαγωγέων του Πεκίνου.

Την προώθηση του φεστιβάλ στην Κίνα έχει αναλάβει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου.

Πιστεύουμε πως η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας να προωθήσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να ανοίξουν νέες επιχειρηματικές πόρτες σε μια αγορά τόσο υποσχόμενη όσο αυτή της Κίνας.

Εκ μέρους των διοργανωτών,
Έλενα Στάμου
Διευθύνουσα Σύμβουλος
ΝΕΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή