ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
b2fair Matchmaking Event, HANNOVER MESSE 2013, 9-11 Απριλίου 2013 στο Ανόβερο.
12/03/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

b2fair Προκαθορισμένες Συναντήσεις Διεθνούς Επιχειρηματικής Συνεργασίας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΟΒΕΡΟΥ

Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και  μηχανολογικού εξοπλισμού στον κόσμο

9-11 Απριλίου 2013

 
Η επιχειρηματική συνεργασία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανοίξουν οι πόρτες προς νέες αγορές και ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Φέτος πολλοί άλλοι επαγγελματικοί οργανισμοί διεθνώς, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Έκθεση του Ανοβέρου, έτσι ώστε να οργανώσουν από κοινού και παράλληλα με την έκθεση, την εκδήλωση επιχειρηματικής συνεργασίας b2fair Matchmaking Event, η οποία θα λάβει χώρα στις 9-11 Απριλίου 2013  στο Ανόβερο.

Ως μέρος της HANNOVER MESSE 2013, το b2fair προσφέρει μια εγγυημένη πλατφόρμα για  διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Είναι η μεθοδολογία και ο μηχανισμός των Partenariat στο πλαίσιο μιας έκθεσης.Σε ένα χώρο με 5000 έκθετες και πάνω από 200.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ο μηχανισμός αυτός είναι απαραίτητος. Αφορά τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και μηχανολογικού εξοπλισμού στον κόσμο.

Στόχος του  b2fair Matchmaking Event στην έκθεση του Ανοβέρου είναι να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των συμμετεχόντων στην έκθεση στο να πετύχουν νέες και κερδοφόρες επιχειρηματικές επαφές,  να τους βοηθήσει στην ανεύρεση πιθανών συνεργατών καθώς και στην ανταλλαγή επιχειρηματικών εμπειριών σε διεθνές επίπεδο.

Με 13 εξειδικευμένες κλαδικές εκθέσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος η HANNOVER MESSE είναι η μεγαλύτερη & σπουδαιότερη έκθεση στον κόσμο για την βιομηχανία, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, στους αυτοματισμούς, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στα νέα υλικά ή στις βιομηχανικές λύσεις, ένα ταξίδι στο Ανόβερο πάντα προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

H HANNOVER MESSE έχει στη διάθεσή του έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 210.000m2  και προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 230.000 επισκέπτες και 6.500 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο.

Προκαθορισμένες Επιχειρηματικές Συναντήσεις για εκθέτες & επισκέπτες στην HANNOVER MESSE

•   Δηλώνετε ηλεκτρονικά το προφίλ και το είδος διεθνούς συνεργασίας που αναζητάτε.
•   Ο ηλεκτρονικός κατάλογος των συμμετεχόντων εμπλουτιζεται μεχρι την τελευταια στιγμή. Ψάξτε για αυτούς που σας ενδιαφερουν.
•   Σε κάθε χώρα που συμμετέχει στην έκθεση, προβάλλεται το προφίλ σας για να βρεθούν ενδιαφερόμενοι.
•   Βρίσκετε αλλά και προκαθορίζετε συναντήσεις με νέους συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές με μικρή προσπάθεια και χαμηλό κόστος.
•   Πραγματοποιείτε σημαντικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες στη μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση παγκοσμίως .
•   Για πρώτη φορά μπορείτε να προγραμματίσετε συναντήσεις όχι μόνο με τους εκθέτες αλλά και με άλλους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
•   Πολύ υψηλού επιπέδου επιχειρηματικών επαφών.
•   Καθώς τα επαγγελματικά ραντεβού είναι εκ των προτέρων προγραμματισμένα, είναι ευκολότερο να χειριστείτε το πρόγραμμά σας προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Το κόστος συμμετοχής για τους εκθέτες ειναι 95,00 EUR και για τους επισκεπτες 175 EUR.

Για δεύτερο ή περισσότερους συμμετέχοντες της ίδιας εταιρίας υπάρχει ένα επιπλέον κόστος 75 EUR.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ b2fair

b2fair
Εθνικός Σύμβουλος για την Ελλάδα:
Μπάμπης Φιλαδαρλής
Global Greece – International Business Partners
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή