ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Hermes Expo 11-14 Απριλιου 2013
18/09/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Αγαπητοί Συνεργάτες και Εκθέτες της 22ης Ερμής Εξπό που σχεδιάστικε για τις 11-14 Απριλίου, 2013

Η αγορά των ΗΠΑ παραδοσιακά αποτελούσε και, ειδικότερα τώρα, αποτελεί ένα προνομιακό τόπο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. O Hermes Expo αποτελεί το ιδανικό προνομιακό βήμα για να συναντήσετε  Ελληνοαμερικανούς αλλά και Αμερικανούς που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Είκοσι χρόνια τώρα εξελισσόμαστε μαζί σας, ακούμε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες της αγοράς. Γνωρίζουμε πώς μπορούμε να γίνουμε η γέφυρα που συνδιάζει την αμερικανική ζήτηση με τα δικά σας προιόντα, υπηρεσίες και στρατηγική και αντίστροφα.

Ο Hermes Expo εδώ και 21 χρόνια αποτελεί τον θεσμό που συγκεντρώνει, επικοινωνει και διασυνδέει Έλληνες, Ελληνοαμερικάνους, επιχειρηματίες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Αμερικανούς δια μέσω της βασικής εκδήλωσης, της Εκθεσης, αλλά και των στοχευμένων ειδικών εκδηλώσεων που στόχο έχουν να κάνουν την επικοινωνία πώληση και την επαφή δίκτυο κοινών στόχων και συμφερόντων

Ειδικότερα για το 2013 έχουμε προβει σε αλλάγες που βελτιστοποιουν την αποδοτικότητα του Hermes Expo για όλους εσάς που τόσα χρόνια μας επιλέγετε ως επένδυση των επιχειρηματικών σας στόχων. Αφουγκραζόμενοι τα δεδομένα της νέας εποχής, η έκθεση θα χωριστεί σε θεματικές ενότητες ενισχύοντας τομείς που αφορούν μεγαλύτερο κομμάτι και εκθετών αλλά και επισκεπτων. Επιπροσθέτως, ο ανανεωμένος ιστότοπος μας δίδει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε σε ένα χώρο συγκεντρωμένα ό,τι αφορά στην επιχειρηματική διάσταση της Ελλἄδας στις ΗΠΑ.

Μέχρι αυτή την στιγμή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
•     To Road Show που θα φέρει τον Hermes Expo σε 10 μητροπὀλεις των ΗΠΑ αρχές Νοεμβρίου November sponsored by Marathon Bank, Calamos Investments and ….

•    Anniversary Dinner για τα 25 χρόνια της εφημερίδας του Ομίλου μας στις 14 Οκτωβρίου, 2012

•    Ειδική εκδήλωση γευσιγνωσίας για τα ελληνικά προιόντα στο Queens, Nέας Yόρκης υπό την αιγίδα του Αμερικανικού Queens Chamber of Commerce (Εμπορικού Επιμελητηρίου Κουίνς, ΝΥ) στις 11 Απριλίου, 2013 στο Ράντισσον Martinique Hotel του Μανχάτταν της Νέας Υόρκης με γεύμα εργασίας (κατόπιν προσκλήσεως) και B2B, γευσιγνωσία απο 5-8 μμ

•    Ημεριδα για τις νέες τεχνολογίες στο στο Πανεπιστήμιο Drexel, και στο ΠΠΛ Φιλαδέλφειας στις 12 Απριλίου και βέβαια

•   Η 22η Hermes Expo στο Trump Taj Mahal Atlantic City με πληθώρα παράπλευρων εκδηλώσεων και Ηεμερίδων για επιχειρηματίες, Νέους επαγγελματίες, Β2Β συναντήσεις, γεύματα εργασίας και Δείπνο δικτύωσης με 550 επιχειρηματίες στις 13 και 14 Απριλίου, 2013


Όλα τα παραπάνω αποτελούν το βασικό γεγονός-μοχλό για την προώθηση της Ελλάδας, της  Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις ΗΠΑ με έμφαση στις επιχειρήσεις, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες, τον Πολιτισμό και αντίστροφα. 

Σας καλούμε να συμμετέχετε δίνοντας την δυνατότητα στο Αμερικάνικό κοινό να σας γνωρίσει, δια μέσου της προσέγγισης του βατήρα των Ελληνοαμερικανών, να σας προτιμήσει και να χτίσετε σχέσεις με ορίζοντα ενα κοινό μέλλον συνεργασίας.


Μετά τιμής
Παύλος Κοτρότσιος , ΜΒΑ
Ιδρυτής Hermes ExpoTel: (001) - 610.446.1463,  Fax: (001) - 610.446.3189
www.hermesexpo.com    &    www.hellenicnews.com

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή