ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση για συμμετοχή σε Έκθεση για είδη λαϊκής τέχνης και τεχνημάτων ''TURΑTHNA'' (our heritage) στο Κάιρο, 4-6 Οκτωβρίου 2022
16/08/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 Επιτροπή για την Ανάπτυξη των ΜΜΕ στην Αίγυπτο (MSMEDA) και το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας (MTI) διοργανώνουν έκθεση ειδών λαϊκής τέχνης και τεχνημάτων  "TURΑTHNA" όπου βρίσκεται υπό την αιγίδα του Αιγύπτιου Προέδρου Αλ Σίσι. 

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος του Υπουργού Εμπορίου της Αιγύπτου, στην πρόσκλησή που απευθύνει προς τον Έλληνα πρέσβη στην Αίγυπτο, κ. Ν. Γαριλίδη, καλεί εκθέτες και φορείς από την Ελλάδα να συμμετάσχουν με εθνικό περίπτερο προκειμένου να εκθέσουν τα προϊόντα τους. 

Στην έκθεση θα εκθέσουν τα έργα τους πολλοί βιοτέχνες και παραδοσιακοί τεχνήτες, καθώς και επιχειρηματίες που ασχολούνται με την προώθηση της αιγυπτιακής λαϊκής τέχνης. Παράλληλα, στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση αντίστοιχων προϊόντων από άλλες χώρες, για την προώθησή τους και την γνωριμία με την υλική πολιτισμική κληρονομιά της Αιγύπτου και άλλων συμμετεχουσών χωρών. 

Σε αυτό το πλαίσιο, σας προωθούμε ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την εν θέματι έκθεση, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον αρμόδιο για την διοργάνωση της έκθεσης σύμβουλο του Αιγύπτιου Υπουργού:

 

Mr. Hatem El Ashry

Advisor to the Minister of Trade and Industry for Institutional Communication

Tel: (+ 2 ) 27921167

Mobile: (+ 2 ) / 23422466 01001001418

Email: hatem_elashry@mti.gov.eg

 

"TURΑTHNA" Exhibition 

4-9 October 2022

Egypt International Exhibition Center (EIEC) New Cairo 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos Turathna 2022_En