ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση World Smart Energy Week Japan
18/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σας πληροφορούμε ότι άνοιξε η ειδική πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις Β2Β συναντήσεις, επισκεπτόμενοι τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://eu-japan-green-transition-2022.b2match.io/ 

Η προθεσμία εγγραφής είναι έως τις 17 Μαρτίου τ.ε.., ενώ οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από 14 έως 18 Μαρτίου 2022. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αποστέλλουμε, συνημμένα, το αντίστοιχο φυλλάδιο στην τελική του έκδοση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για

- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

- Υποδομές έξυπνης ενέργειας

- Εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων

- Βιοενέργεια

- Τεχνολογίες για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα Η Ιαπωνία έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον κλάδο της ενέργειας και σχεδιάζει το 2050 να έχει πετύχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα. Αυτό συνεπάγεται την ανάγκη για τεράστιες επενδύσεις, δεδομένης και της εξειδίκευσης της χώρας σε ενεργοβόρους κλάδους. Πέραν αυτού, οι ιαπωνικοί όμιλοι επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται διεθνώς σε ενεργειακά προγράμματα και υποδομές. Ως αποτέλεσμα, η ιαπωνική αγορά παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για τις καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου ενέργειας, τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες μορφές συνεργασίας.

Το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων και θα υποστηρίξει τις προσπάθειες των ελληνικών επιχειρήσεων για είσοδο στην αγορά ενέργειας της Ιαπωνίας.

 

Δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Γραφείου μας είναι:

Email: ecocom-tokyo@mfa.gr , Τηλ. +81-3-3404-5853, +81-3-3404-1195

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
2022.02.18 - Ανακοίνωση για συμμετοχή στην World Smart Energy Expo
Matchmaking_Flyer