ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διαδικτυακές B2B Συναντήσεις με γερμανικές εταιρίες από τον Κλάδο Καταναλωτικών & Οικιακών Ηλεκτρονικών Συσκευών
22/02/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι To Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα οργανώσει διαδικτυακά στις 2 Ιουνίου 2021, Β2Β συναντήσεις με ελληνικές και γερμανικές εταιρίες του κλάδου Καταναλωτικών & Οικιακών Ηλεκτρονικών Συσκευών, με σκοπό να προκύψουν από την επικοινωνία αυτή νέες συνεργασίες και συνέργειες μεταξύ Ελλάδας και Γερμανία.

 

Δείτε παρακάτω πληροφορίες για τις Διαδικτυακές B2B Συναντήσεις

 

 

Διαδικτυακές B2B Συναντήσεις με γερμανικές εταιρίες από τον Κλάδο Καταναλωτικών & Οικιακών Ηλεκτρονικών Συσκευών

2 Ιουνίου 2021

 

Στο πλαίσιο της πρακτικής υποστήριξης προς τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις, για να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την παρουσία τους στη γερμανική αγορά, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου και κατ’ επέκταση και της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA, διοργανώνει διαδικτυακά, με τη συνεργασία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο και του Γραφείου Ο.Ε.Υ. του Ελληνικού Προξενείου του Μονάχου,

Β2Β Συναντήσεις με γερμανικές εταιρίες από τον Κλάδο Καταναλωτικών & Οικιακών Ηλεκτρονικών Συσκευών την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Oι διαδικτυακές συναντήσεις θα έχουν στόχο να φέρουν σε επαφή ελληνικές επιχειρήσεις με ομόλογες γερμανικές εμπορικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και στο εμπόριο καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών και οικιακών ηλεκτρονικών ειδών για να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας και εμπορικών συμφωνιών.

Με τη συμμετοχή τους στις Β2Β συναντήσεις οι ελληνικές εταιρίες, που έχουν συμμετάσχει ως εκθέτες και επισκέπτες στην σημαντική Διεθνή Έκθεση του κλάδου ΙFA στο Bερολίνο, θα προετοιμάσουν το έδαφος για ευρύτερη δικτύωση και ώριμες επαγγελματικές συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με Γερμανούς εταίρους στη διάρκεια της προσεχούς IFA, στις 3-7 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι Β2Β συναντήσεις θα έχουν διάρκεια 20’-30’ σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, που θα ορισθεί με βάση τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Κόστος συμμετοχής στις διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις: 300€ + ΦΠΑ.

Πιστεύουμε, ότι η πρωτοβουλία αυτή ενδιαφέρει την εταιρία σας και σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι τις 31.03.2021, αποστέλλοντας και ένα σύντομο προφίλ της εταιρίας σας στα Αγγλικά, στο E-Μail: y.patsiavos@ahk.com.gr.

 

Δηλώστε συμμετοχή για τις Β2Β συναντήσεις σπο παρακάτω link:

https://www.german-fairs.gr/index.php?id=1869&no_cache=1

 

Πληροφορίες: https://www.german-fairs.gr/kladikes-b2b

 

κ. Γιάννης Πατσιαβός, y.patsiavos@ahk.com.gr, τηλ. 2106419026, κιν. 69445234747

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
KladikesV2VSynantiseis-IlektronikaEidi-digital_F1328309644.pdf