ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
39η Διεθνής Τουριστική Έκθεση World Travel Market
13/11/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 WTMLondon2018

 

Ιδιαιτέρως επιτυχημένη υπήρξε η παρουσία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σε κοινό περίπτερο με το Δήμο Κέρκυρας στην 39η Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market που πραγματοποιήθηκε από 05.11.2018 έως 07.11.2018 στο εκθεσιακό κέντρο EXCEL του Λονδίνου με επικεφαλής τον Α Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Χειρδάρη.

 

 

Για πρώτη φορά η Κέρκυρα συμμετείχε ως ξεχωριστός τουριστικός προορισμός με δικό της περίπτερο, ενώ οι υπηρεσίες και οι δυνατότητές της παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

 

Οι επιχειρηματίες του Τουρισμού έδωσαν το «παρών» και μέσα σε ένα λειτουργικό περιβάλλον πραγματοποίησαν τις συναντήσεις τους παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της  Κέρκυρας.

 

Το περίπτερο της Κέρκυρας απέσπασε ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια, ενώ το επισκέφθηκαν  καταξιωμένα στελέχη του παγκόσμιου τουριστικού γίγνεσθαι, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, η πρώην Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κώστας Τσέγας, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, Tour Operators, Opinion makers, bloggers, εκπρόσωποι ΜΜΕ, αλλά και επιχειρηματίες του τουρισμού.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβλέψεις για το 2019 αναμένονται ιδιαιτέρως θετικές, όπως δείχνουν τα πρώτα μηνύματα από τη World Travel Market, ενώ οι πωλήσεις τουριστικών πακέτων και οι αφίξεις ξένων τουριστών θα διατηρήσουν την ανοδική τους πορεία.

 

Τέλος, ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει σε όλους εκείνους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Επαγγελματίες-μέλη του Επιμελητηρίου που συνέδραμαν αποφασιστικά προσφέροντας τοπικά προϊόντα ή απαραίτητο υλικό.

 

Ενωμένοι προσπαθούμε για το καλό των επιχειρηματιών και του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Πατήστε εδω για να δείτε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ.

 

IMAGE1

 

IMAGE2

 

 

IMAGE3

 

IMAGE4

 

IMAGE5

 

IMAGE16_F920207363.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOU