ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
2η Έκθεση Ταξιδιών και Διακοπών, Greek Travel Show 2018 4-6 Μαΐου / HELEXPO MAROUSSI
27/03/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

unnamed_F121976885.jpg

 

 

Η 2η Greek Travel Show  - Ελληνικές Διακοπές 2018 μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Δείτε το απολογιστικό βίντεο της πρώτης διοργάνωσης εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_uSqSEay2OM

 

Το τουριστικό γεγονός http://greektravelshow.helexpo.gr/el

που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018, έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

 

Κατά τη διάρκειά του τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα προβάλουν και θα διαθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και στους εμπορικούς επισκέπτες, Έλληνες και ξένους. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών τους λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

 

Σε αυτήν την προσπάθεια ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού, σας καλούμε να συμμετέχετε με εκθετήριο χώρο στον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα απευθείας και άμεσης πώλησης των υπηρεσιών σας στους χιλιάδες επισκέπτες στης έκθεσης.

 

Μπορείτε να βρείτε:

·         το ενημερωτικό υλικό http://greektravelshow.helexpo.gr/el/sales_brochure

·         τιμές και τύπους περιπτέρων http://greektravelshow.helexpo.gr/el/prices

·         τα έντυπα συμμετοχής http://greektravelshow.helexpo.gr/el/documents

·         και τις κατόψεις http://greektravelshow.helexpo.gr/el/gp

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή