ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Foodex 2018
22/02/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

|Ο όμιλος ΕΡΤ, κύριος χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Foodex 2018|

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την διοργάνωση της 20ης επετειακής έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 19 έως την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της διοργάνωσης στην προώθηση των ποιοτικών προϊόντων μικρών παραγωγών στο ευρύ κοινό μέσα από τη διοργάνωση η ΕΡΤ θα υποστηρίξει την προσπάθεια με διαφημιστική προβολή μέσα από τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές της συχνότητες.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή της διοργάνωσης με τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά μηνύματα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Ήδη από τα περίπου 40 διαθέσιμα περίπτερα έχουν δεσμευτεί τα 17 από την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Λόγο περιορισμένου χώρου παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να δεσμεύσετε τον χώρο σας.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site της έκθεσης στην διεύθυνση: https://www.foodex-retail.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/foodexvertical/

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 210 9245577 ή στείλτε mail στο: info@verticom.gr

Η ΕΡΤ, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης συμμετέχουν σε δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την διάθεση τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα της εταιρείας σας, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης  στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η παράδοση των προϊόντων προς τους φορείς που θα τα διανέμουν θα συνοδευτεί από ρεπορτάζ που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η έκθεση Foodex είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

 

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή