ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τοποθέτηση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, στις 6-8 Απριλίου στο Corfu Holiday Palace
18/04/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Τοποθέτηση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, στις 6-8 Απριλίου στο Corfu Holiday Palace, με στόχο την προώθηση εξαγωγών τοπικών προϊόντων και την προσέλκυση επενδύσεων στα Ιόνια Νησιά.

 

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είχε αναλάβει από κοινού με την Enterprise Greece τη διοργάνωση της διημερίδας με τη συμμετοχή παραγωγών από όλα τα Ιόνια Νησιά καθώς και 25 Εμπορικών Ακολούθων και Οικονομικών Συμβούλων των εν Ελλάδι Πρεσβειών, οι οποίοι  μεταβήκαν στην Κέρκυρα αποκλειστικά για τη συμμετοχή τους στη διημερίδα και τις επαφές με τους τοπικούς παραγωγούς.

 

Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι Εμπορικοί και Οικονομικοί Ακόλουθοι από τις Πρεσβείες των χωρών: Η.Π.Α., Καναδάς, Πορτογαλία, Λετονία, Κύπρος, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Καζακστάν, Ταϊπέι, Ουκρανία, Σλοβακία, Μαρόκο, Φινλανδία, Ουζμπεκιστάν, Τσεχία, Ουγγαρία, Ινδονησία, Πολωνία, Ιορδανία, Ολλανδία και Βραζιλία.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Κέρκυρα, οι ξένοι διπλωμάτες επισκέφθηκαν μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων καθώς και τόπους ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα έγιναν επιτόπιες επισκέψεις:

 

Corfu Beer

Βασιλάκης Μελισσοκομία

Θεοτόκης-Κρασιά

Δαφνής εργοστάσιο ελαιοπαραγωγής  “The Governor”

Τσιτσιμπύρα “ Χειμαριός”

Επίσκεψη στο «Αχίλλειον»

 

Επισυνάπτεται η ομιλία

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
OMILIA_PROEDROU_6_7APRILIOU_2017_F506813241.pdf